Ez a téma arról fog szólni, hogy a mihaszna- fidesz színi előadásotokkal nevetségessé tettétek a teljes portfóliós tevékenységeteket, Te és pampa ide jutottatok.
Már a Houdini is! Érdekes egy meglátás a liberális ateisták szenvedése az fidesznyikektől. Nem tudunk segíteni a filozófiai kommentek hiábavalóságán! Ismételjétek csak, hogy a fidesznyikeknek annyi! Mosoly a kínlódásotoknak.
Késő bánat, már azok vagytok, amivé itt váltatok. Nagyon rossz ötlet volt, hogy egy fidesz aktivistát próbáltatok mihasznaként eladni. Ez a sungir rossz munkát végzett, de főleg ott rontottátok el, hogy a C-men alakulat, többek között Te hogyan kezeltétek a mihasznát.
Űbergáz, amit a fidesznyikek itt összehoztak. Mi foroghatott annak a fidesz propagandistának a fejében, aki azt gondolta, hogy jó ötlet lesz a fideszes aktivistát mihasznának beöltöztetni és ide küldeni kommentelni?
Lepörgött előtte, hogy milyen szinten válnak nevetségessé a fideszes aktivisták?
Most már késő :-) Szánalmas, amit a fidesz aktivistái itt összehoztak.
Soha életemben nem voltam gyurcsány-imádó. Sőt, politikust sem imádtam soha, jónéhányat kedvelek, de ez a maximum szint. Az imádatot meghagyom a szektás hívőknek.
Más kérdés, hogy a kétbiteseknek fekete meg fehér a világ. Ha nem Orbán hímtagjával a seggében gyújtogatja valaki veletek a kocsikat, akkor tuti, hogy Sorossal, gyurcsánnyal, meg a gyíkemberekkel esküszik épp össze.
Engedd meg hogy másképp lássam! Az a sok sületlenség mosolygásra ingerel, amit összehordtatok, amivel egymást felülmúltátok eddig is! Kínos a nevetésetek, ám legyen!
Pont ma délelőtt végignézve ezen a rettenetes fosömlenyen gondoltam arra hogy sungirmegyei vajon mit érez amikor végignéz saját iszonyú produktumán? Büszkeséget tutira nem. Aztán csodálkozik hogy miért van szüksége annyi italra.
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán