A gyõri Audi-gyárban dolgozók szakszervezete rendszeresen kommunikál saját csatornáin, most pedig a hazai cégvezetés is megszólalt a napok óta tartó bértárgyalásokról. Elsõként a Portfolio számolt be arról, hogy a szombat esti
februárban lesz is ;) én csak tisztelem az Audisokat, hogy igenis kimertek állni és követelnek valamit! szerintem ezzel semmi gond, viszont a vezetőségből páran lógni fognak a kiesés miatt.. :D
akkor emeljenek!! már tényleg mindenki többet keres nálunk! én dolgozok napi 40 euróért, a főnököm meg napi 300 euróért!! de nem is ez a baj, hanem hogy egy cseh vagy lengyel 50% al keres többet mint mi :D
Az Audi büdzséje miatt aggódjon Hans - kit érdekel!! elvannak varázsolva a fritzek! én abban bízom, hogy országossá válik, de sajnos erre nincs esély....
aki azt mondja, hogy kivonulnak az még életében nem dolgozott normális helyen, tipikus magyar szokás, ha pofázunk akkor mind meghalunk kivonulunk kész vége :D Sajnos ezt nevelték belénk, igenis ki kell állni és követelni a munkáért a normális bért!!!
"Szerintem felmerült a kivonulás lehetősége Magyarországról" Rémeket látsz! Hová vonulnának? Éppen arról szól a cikk, hogy a környező országokban mennyivel magasabb béreket adnak, Németországról nem is beszélve. Gondold át még 1x!
Megszólalt az Audi a legújabb béremelési javaslatáról
Ugrás a cikkhez