El kell érni, hogy 2021-re a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) elektronikusan készítse el a magánszemélyek és a vállalkozások adózással kapcsolatos bevallásának döntõ hányadát - mondta Tállai András, a Nemzetgazdasági
Ez természetesen alapvetően tök jó dolog. Egy normális országban. Fideszföldön minden ilyen csak újabb és újabb lehetőség A Pártnak, hogy vegzálja a politikai ellenfeleket. Sajnos minden ilyennek már ezt a szempontot is figyelembevéve kell örülni vagy sem.
Egyetertek. Es kozben azert ne felejtsuk el hogy par millio embernek ez azert konnyitest jelent akiknek nem olyan bonyolult a bevallasa es a Nav ossze tudja rakni hiba nelkul. Mig nekik csak nehezen megy.
szerintem ez alapvetően jó, mert az a rendszer, hogy aztán úgyis megnézheted és javíthatod (nekem is kellett javítanom, de azért hasznos, ha a munka nagy részét már megcsinálják)
és ha én ezt NEM igénylem?? A Múlt évi is tele volt HIBÁVAL.. Eddig is könyvelőm csinálta (évek óta), hiba nélkül. nehogy már azt is meghatározzák.....melyik kezemet használom... Ez még az EU-ban sem megy !!!!!!
Még néhány év, és minden ember, vállalakozás adóbevallását a NAV fogja elkészíteni
Ugrás a cikkhez