Holnap közgyűlés.
Az Igazgatóság javaslata a Magyar Telekom.
Gyakorlatil ag egy (mindössze) 59 százalékban tulajdonos szeretné, ha viselnénk a nevét.
Szerintem rendben lenne az ügy, ha a DT felvásárlási ajánlatot tenne azon az áron, amilyen áron irányító befolyást szerzett (1952 Ft/részvény).
.
Eset leges további név-javaslataitokat, előre is köszönöm.
üdv. zj
....na jó a "Nyereséges az Axelero" bejelentésre nem voltam felkészülve...... és a tények most látszólag ellenem szólnak..... azonban én továbbra is azt gondolom... hogy a magyar távközlési piac tortáján kénytelen lesz osztozni a jövőben is az egyre erősödő konkurenciával.... T ehát középtávon továbbra sem ajánlom vételre. Uff én beszéltem.... :))))
Legyen inkább Deutsche Ungarische Telekom. Akkor indulna be csak igazán itthon a high tech őrület. :-)
Törölt felhasználó2005. 02. 21. 11:50
.....szvsz valójában egy profit "átszivattyúzásról " van szó...... Hiszen a névhasználatért pénzt kér a DT...és önmagában a névváltozástól ne várjunk túl sokat, szvsz további piacvesztés ..... Lásd IP technológia - óriási árelőny, tehát további árcsökkentésre kényszerülhet a Matáv. ...nem túl jó hír a Matávnak.....
MATÁV névváltoztatás
Az Igazgatóság javaslata a Magyar Telekom.
Gyakorlatil ag egy (mindössze) 59 százalékban tulajdonos szeretné, ha viselnénk a nevét.
Szerintem rendben lenne az ügy, ha a DT felvásárlási ajánlatot tenne azon az áron, amilyen áron irányító befolyást szerzett (1952 Ft/részvény).
.
Eset leges további név-javaslataitokat, előre is köszönöm.
üdv. zj