A magyar lakosság mintegy kétharmadának semmilyen megtakarítása sincs, és akinek van, az is csak rövid idõtávon fekteti azt be - derül ki egy friss kutatásból. Informáltságban is lenne még hova javulni, ugyanis csak minden második
Ja,úgy mint Ausztriában. Bécsben ott a sok "felvilágosult"Tirolban,Stájerországban meg ott a sok tanulatlan,bunkó,szegény akik notoriusan az FPÖ re szavaznak.:))
milyen válasz? Milyen kérdésre? :) soha nem kérdeztem, h ellopta-e valaki a nyugdíjamat.. szerencsére jóval többet tudok megtakarítani a jövedelmemből, mint az a pár százalék, amit elvonnak.. mindig is úgy tekintettem arra a járulékra, mint adóra
nagyon helyes, én sem számítok már nyugdíjra, megtakarítom magamnak.. azért a kamatkörnyezet előtte sem indokolta azt a szintet, ami itt volt.. gyurcsókék rátettek pár lapáttal, hogy fékezze a pénzromlást.. (vagy ki tudja miért) (hiszen a pannonpuma dübörgött)
Volt már egyszer ilyen valutás vásárlás! Tanult belőle a nép! Azóta van ez az általad nevezett "tolvajkormány"! Nem tudom minek erőlködsz a nép nevében! Nem a szövegre vevő, amit hangoztatsz! A nép egyenlőre mást gondol, mást tesz, mint amire megkérné a hataloméhes kisebbség!
te lehet h kaptál nyugdíjemelést.. én még szerencsére nem tartok ott :) most mi kellene h legyen a cél egyébként? Erősödjön vissza 260-ra, vagy inkább maradjon stabil (amilyen már több mint 4 éve)?
A nép nem tud mit kezdeni az EUR milliókkal! A népnek a forint kell! Forintban kapja a nép a fizetését! Akinek meg EUR kell az majd szívja a fogát, hogy rajta kereskednek a valutaváltók! - Mindenütt nagy "átbaxás" van! A Bankok folyton nyereségesek, akármennyire büntetik őket! Az állampapírokat meg majd megveszi az IMF, ha ki akarja véreztetni az országot!
Mintha nem tudnád, hogy ez az árfolyam Magyarországon kinek jó! Sokkal jobb, mintha most 256Ft lenne! Na kiknek jó ez árfolyam elszámolás! Ne légy kicsinyes, ha nagy pénzekről értekezel!
Minek ez gondod most már! Amikor Matolcsy kiköltözik továbbra is a "közé" marad, iszont ebben jobb vagy mint a Matolcsy, ha szőnyegvásárlásról, bútorokról és szobrokról van szó! Ellenben a makrogazdasági mutatókat a Matolcsy jobban érti!
Magyar nyugdíjasok: ha szereted a hazádat, állampapírt veszel
Ugrás a cikkhez