az, hogy az amcsik plusz 280-ból minusz 200-ba mennek, már mutatja az idegességet most eszembe jut egy régi emlék, amikor az amcsik minusz 1000 pontról plusz 500-ba mentek, aztán nullán végeztek ááááááááá, kezdődik a fosh
Bakker.. már látom. Dereng velem hatizott. Nem tudom miért kell kamikazézni ott. Én bármikor benéztem oda mindig sírtak, hogy buknak. Nagyon sajnálom. Kapzsiság nagy úr.
Na megérkeztem a nagy vásárlásból. Nekem nem volt rossz napom, tudtam adni Richtert, MOL-t, Deltát és DM-et. A vásárlást viszont holnap kezdhetem előlről, ugyanis olyan lego-t vettem, ami mint kiderült, már van annak a kis srácnak, akinek szántam.
Opus meg Appeninn részvényesek is lassan mindenüket elvesztik, karácsonykor sokan ugrálnak ki az ablakon mert becsapták őket és oda lett a családi kassza. Ez ilyen történet.
sajnálom a fiúkat, de azért natgas-t erste certivel kereskedni, ráadásul nagy tételben... felelőtlenség. 17 és másnap reggel 9 között esélyed nincs a pozidat menedzselni.
A mai sem az én napom volt, a gáz egy kicsit megszívatott, de nem vészes, szerencsére aprót tettem rá. Az Olaj és Gáz topikban viszont két olyan srácot végzett ki ma, akik több mint tíz éve kereskedtek. Kihal a topik nélkülük :(
Nekem is sikerült DM eladás 61,5-n. Na most elindulok vásárolni Mikulás ajándékot, szerintem a mai keresetem a felére sem lesz elég, amit vásárolni szeretnék.
DM-ben is sikerült egy kevés eladás: DM-KER Eladás DT 735 db 61 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8262005, idő: 2021.12.01 16:35:55) DM-KER Eladás DT 1020 db 61 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8262005, idő: 2021.12.01 16:36:41) DM-KER Eladás 2000 db 61.5 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8259376, idő: 2021.12.01 16:37:31)
leves