megírom a beszorulásaim is, legkomolyabb opus 469-ről, de nincs belőle sok onnan, hogy érdemben befolyásolja a pénzem és köszi tényleg írom a kudarcaim is, most utoljára takarékjenő idegesített fel annyira, hogy 18 ezer minuszban dobtam kihevertem
mindenkinek, neked is örülök, ha figyelmeztettek, ha valamiben elvakult vagyok múltkor "Idea" írt egy érdekeset, hogy kipróbálta a módszerem és lát benne kockázatokat azt megrágtam, mert éreztem, jóindutatból ír csak tényleg semmi szükségem magukat kinevező kockázat-felügyelőkre, főleg, ha nem is kérem a tanácsát, annál is inkább nem kérném sosem, mert érzem a rosszindulatot minden egyes ideszólásában
Eva ne foglalkozzal senkivel, ahogy eddig sem foglalkoztal, en szivesen olvasom a napi tradjeidet! El is ismerem! Szerintem nyitott konyv vagy, es ebben a zuhano kis papir piacban is jol hullamzol. Tolem akkor is megkapod az elismerest! Csak az tudja, aki csinalja is ezt a mufajt!
de ugyanígy voltam futurral is: 98-on vettem, nem épült vissza 100 fölé tehát most várok, hova óhajtják beejteni, legfeljebb egy ideig nem kereskedek vele van még 11 másik papírom
megkérhetlek, hogy maradj a saját topikodban? nincs szükségem semmiféle rosszindulatú beszólásokra remekül tudok kockázatot kezelni egyedül is nagylány vagyok köszi
a kockázatkezelésemmel te csak ne foglalkozz:) azért azt figyuzod, hogy minden nap adok is papírokat? tegnap hogy hogy nem gartuláltál ide, hogy sikeresen jövök ki richterből? csak akkor olvasol, amikor 6600 forintot keresek? akkor nem gratulálsz, amikor 60-100 ezret naponta? jellemző a "jóindulatodra"
megint zrikálsz? :))) na, tessék, futur tényleg trotty, de bebebe, az enefit tudtam adni 447-en, és aztán fél ötkor láttam, hogy 417-ig bezúzták ----- az kicsit túlzás volt szerintem, nem tudod, mi az oka? ha gépnél vagyok, biztos veszek 420-nál vissza
ma megint többet vettem, mint adtam adni csak enefit tudtam 447-en 11 óra előtt /435-ös vétel/ , és ott1-et tegnapi 258-as vételt 262.5-ön mély hála enefinek és ott1-nek mai keresetem 6600 forint, bruhaha vételek : opus: 307 és 297 est: 114.4 és 112.4 app: 422 és 415 set: 109 és 110 ma nem adta le a "ravaszdi 108.2-ig:) futur 98-on kaptam délelőtt és aztán nem tettem be vételt alá, mert mennem kellett 2-kor, semmit nem láttam fél 5-ig, azaz láttam, nem vakon botorkáltam az utcán, csak a tőzsdét nem láttam fél 5-kor láttam a futur 90-est, na ide vág egy csukás istván versike: "zenekar trotty trotty, zenekar trotty"
leves