lenne olyan kulfoldi papir amibe nagy osszeget fektetnel mondjuk 2-3 evre? Ha igen minlenne az? vagy toled tavol.ez? vannak akik igy csinaljak es neha elkapjak az iranyt
Szia, Ez a BET egy irto illikvid piac.Reggel linkeltem kollegaknak, hogy ez volt a 10es OTP konyv reggel 8.59kor, kezdes elott 1perccel. 20lathato ajanlatban nem volt egy ezres tetel sem..De meg egy 500as tetel sem. https://kepkuldes.com/image/bpthaA Lattad? Szerda reggel volt azt hiszem, hogy 170ezer darab koruli MOL pakkot kinyomtak kb piaci aron. 1680rol 1640ig esett az ar. Itt nagyon meleg piac van. Osszes kisbufi beragadva. Neked is elokerult a heten a 340koruli bekeru CIG is. Pedig 280volt par napja, vagy egy hete kb. Irto nagy beragadasok vannak, es ultra illikvid az osszes papir. Most azt csinalhatnak a befektetokkel, amit akarnak. Es hiaba okos a reszvenyes, nem szamit!
az elmúlt hetekből csak 3 dologra lehetek relative "büszke" az egyik, hogy mertem otp-t venni 8940-en, bár abból korán kiléptem 9540-en a másik, hogy elkezdtem richterben mozogni újra és elég jól sikerül a harmadik a cig, 267-től 340-ig tudtam sokat nyerni benne
szia Hathor, visszatérve a tegnapi sírásaimhoz néhány kispapír miatt: az egyetlen nagyon fontos dolog, amit tanulni lehet tőled, hogy nem álmodozol, besuhansz, kisuhansz a papírokból és kész ez viszont halálprofi magatartás ezt tanulnom kell
Ciget most mar nem kovetem, koran kileptem belole, de vandoroltam egyik papirbol masikba. Picit paras a piac nekem, hiaba mutat jo szinteket a napokban nyugat. Tul nagy kockatatok vannak nekem itthon Buxban, de ettol siman mehet. Nem vagyok most jo elore latasban. Nem tudok tanacsokat adni senkinek. Maximum ra tudok nezni a chartokra eppen mit mutat. Ott hol vannak ellenallasok, tamaszok, trendvonalak. Kb ennyit tudok. Azt, hogy mi merre megy majd, meddig.. azt mar nehezebben, es nem is bocsatkoznek joslasokba ezert.
nem, nem értek hozzá egyszer régen a futurban eladtam 125-ön és visszavettem 118-on egyszer régen a set-ben eladtam 131-en és visszavettem 118-on ma kaptam futurt 57.8-on és kaptam set-et 55.6-on csak a kettő közti különbséget nézed, borzalom úgy értem, a régi visszavételt és a mai vételeim ez, ami megtörtént velem és ez, ami nem történt meg veled
nagyon érdekes volt a cig ma egyébként 335-ön állt egy nagy vevő, kb 15K, aztán 336-ról elfogyott 8K, azok megkapták, aztán megint betöltött valaki 336-ra 15K vételt, az is elfogyott, sőt, a 335-ös nagy vevőnek is odaadták, de aztán azonnal töltődött 5K-val a 335, és nem ment ma 335 alá az árfolyam de nem ment feljebb sem , kb ott zárt az igaz, hogy 350 előtt rengeteg eladó állt be szóval érdekes volt ez lehet a shortnyitásos vétel?
bárcsak minden kispapír ilyen gyönyörűen "viselkedne", mint a cig nem lennék beszorulva egyikben sem:) ha meg nem sikerül eladni a 342-es vételem benne, az sem baj már:)
leves