elég régóta csinálom azt, hogy ha eladok magasabban, visszaveszek alacsonyabban, főleg, ha jó papírnak gondolom az illető papírt most már sok kicsiben nem csinálom ezt most képzeld el, itt álltam több száz otp-vel, tegnap és ma kiiramodtam az összesből nyereségesen, és mondom magamnak, most mi lesz? nincs egy darab otp-m sem na erre uccu bele 13005-ön:)
nem mindig sanyi bá veszi :) eleve be szokták jelenteni ha vesz a szingapúri alapja, de én mostanában nem láttam ilyet. az otp-ben amúgy tényleg az a jó, hogy nem egy mutyizható kispapír. sok komoly, nagypénzű játékossal (külföldiek, of course) van tele, így azért nem olyan egyszerű egy valakinek elvinni egy irányba, mert 2-3 hasonló tőkeerejű, de ellenkező irányban érdekelttel kell megküzdeni :)
teljesen korrekt észrevétel: ok menjen +10%-ot, de akkor brutál forgalommal tegye. mint amikor 9500 környékéről fordították. 30-40-50 milliárdos napok voltak.
őszintén, tudod mit gondoltam a tegnapról? hogy végre lépett sanyi bá és az orosz milliárdos, hogy kicsit helyrepofozzák az otp ázsióját, és tényleg azt hittem, hogy ma ---bár számítottam korrekcióra ---- nem megy megint a reménytelenség felé ja, és még egy dolog: emlékszel, leszánkázott 9500-ig és akkor lépett nagy erővel ---gondolom sanyi bá --- és vitte 13170-ig mindenféle háborús hír között tehát a tegnapi nem volt kirívó, hogy újra 13000 fölött van nagyon naív vagyok ezek szerint
mondom, lépj néha hátra pár lépést, és nézd meg, mit látsz: pénteken még 11500, és félelem a 11200 résbetöltéstől. onnan ugrottunk ma reggelig 2 ezer Ft-ot, 17%-ot. azért ha ennek csak a felét fogja meg valaki, bőven csábít egy profit takingre, főleg úgy, hogy igazából minden békekötési hírről elég hamar kiderül, hogy nem egészen úgy van. de még így is egy ezressel vagyunk feljebb, mint a pénteki záró. a tegnap volt egy kicsit túlreagálva.
igazad van írtam tegnap este Zsuzsának is, hogy nem bírtam megállni, hogy nap végén ne vegyek de azt is sikeresen eladtam reggel nem kapkodtam szerintem a visszavétellel, a 13425-ös eladás után 13005-ön kezdtem venni , de megint kiderült, hogy bután te gondoltad ezt a mai nagy lerántást?
tegnap kaptál egy ajándék 10%-os napot, minden otp-s beragadásodból ki tudtál szállni. én ennek örültem volna a helyedben, és tartottam volna egy nap pihit :) nem kell mindig poziban lenni...
senior, azért puffogok, mert végre újra erőt mutatott, a nyomorult 11500-as ártól felállt 13000 fölé, és ahelyett, hogy még ma elvitték volna egy megérdemeltebb helyére, ahova csányi is mondja, nagyon rondán visszaköpték jó, azt gondoltam, hogy nem lesz könnyű , de hogy ennyire könnyű legyen az állandó shortra fogadóknak ...... lehangoló
múlt hét pénteken 11500 körül már a 11200-as résbetöltés is közelinek tűnt. ennek ellenére ma reggelig feljöttünk kb 2000 pontot (+17% !!), és te itt puffogsz :)
de hadd puffogjak, mert tényleg mérges vagyok , ílyen ocsmányul visszaadni minden szép emelkedést vagy legyek inkább magamra mérges, amiért bíztam benne, és optimistán kezdtem venni? na, ideköptek még egy adagot majdnem napi aljon OTP Vétel 30 db 12 725 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8758491, idő: 2022.03.30 16:42:30)OTP Vétel 30 db 12 705 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8758749, idő: 2022.03.30 16:46:39)
leves