Kutyapárt mint alternatíva kiábrándult fideszeseknek és ML-részvény tulajdonos ellenzékieknek
Az MKKP azt ígérte, ha elérik az 1%-ot és megtarthatják a választási párttámogatást, azt jótékony célra költik. Szerintem remek alternatíva lehet olyan kiábrándult fideszeseknek, akik szeretnének elmenni szavazni, de nem szeretnének a Fidesz ellen sem voksolni. Szintén alternatíva lehet olyan ellenzéki ML-részvénytulajdonosoknak, akik nem akarnak a Fideszre szavazni, de az ellenzékre sem, mert féltik az árfolyamot.
...és van, aki (rúgjunk bele a legkisebbe) nem szereti a kutyapártot: . https://444.hu/2018/04/04/mi-van-ha-a-poen-csattanoja-a-fidesz-gyozelme-lesz . volt egy elég jó videó is a cikk közepén de most már nem lehet megnézni :-/ . az mkkp mindenesetre valamelyik FB posztban már írta, hogy tervezi jelöltjei előléptetését, a visszaléptetés olyan 10-es évek, már nem trendi.
Na épp ebből jön le, hogy a legkomolyabb párt. Nem arra költötték a 150 milliót, hogy Simicskától béreljenek plakáthelyeket, hanem buszmegállót építenek, játszóteret csinálnak, vettek egy minibuszt a bohócdoktoroknak (láttam), meg csupa ilyesmi. . Ez kell az országnak, CSELEKVÉS, nem szájtépés.
Ők vállalhatók? "Szerencsére mi egy úgynevezett viccpárt vagyunk, ezért megtehetjük, hogy értelmes dolgokra költjük el a kampánypénzt.Itt látjátok részletesen, hogy mikre."
A kutyapárt támogatói elsősorban a minden nagy pártban csalódottak közül kerülnek ki. Támogatóik 80%-a egyáltalán nem megy el szavazni, ha a körzetben az egyéni jelöltjük visszalép. Szóval az ellenzéki összefogásnak nem sokat számít.
napokon át a legnépszerűbb videó volt az m1-en, így 10 nap múltán 626 ezer megtekintés. . őszintén, kendőzetlenül, az m1 profiljába illeszkedően kotkodácsolt öt percen át.
mogács azóta kicsit átnyergelt a jobbikhoz, a kutyapárt pedig beszervezte helyette Kövesdi Miklóst, aki kicsit más stílusban, de legalább olyan jól tolja. . ha Kövesdi bekerülne a parlamentbe, a nap legszórakoztatóbb programja lenne a parlamenti közvetítés, amikor válaszol a miniszternek. voltam egy jelöltfórumon, ez a három fotó ott készült pár másodperc eltéréssel. . https://photos.app.goo.gl/XX1qrYGv0sdCxNFZ2
Kutyapárt mint alternatíva kiábrándult fideszeseknek és ML-részvény tulajdonos ellenzékieknek