Igen Móricz Gábor IT cégekben utazik és ahol ő felbukkan ott rövid időn belül a ner is lsd 4ig Lölö, Estmedia(delta) Vajna és Barna úrék itt se véletlenül jelent meg szép időszak következik úgy gondolom
szerintem ezt már a leghülyébb tőzsdés is össze tudja rakni, Kulcsár úr nyilatkozatai az új tulajok lehetséges megjelenéseiről, az OTC-n elmúlt két hétben több száz millióért vett papírok, a 2020-as törvénymódosítások amik pont a Kulcs-Softnak kedveznek a legjobban, Móricz Gábor mozgolódása a cég körül, a kommunikáció megváltozása és még lehetne sorolni és ezek még csak az elmúlt egy hónap történései, még nagyon az elején vagyunk aki itt beszáll nagyot kaszálhat pár hónapon belül
split tuti lesz majd szvsz csak 6m rv van most 17 mrd a kapitalizáció és jó az osztalék ebből kb egy 100 mrd-hoz közeli állam közeli céget fognak csinálni az új navos tervek miatt és a kkv szektor digitális átállásának az érdekében
Egyetértek, megszerzik a céget strómanokon keresztül és minden online számlázási könyvelést bért stb bekötnek a NAVhoz...épp 2019 végén kezdett el mocorogni a papír és épp 2020-ba jönnek az új törvények aminek a Kulcs-Soft lehet a legnagyobb nyertese
A magyar gazdaság jövendő sikereinek kulcsát alapvetően az adja, hogy “milyen gyorsan tudunk átállni az új, már digitális világgazdasági rendszerre” – állapította meg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link