Ma nem voltam gép közelében,ezért csak telefonon követtem az eseményeket.Semmi gond,hogy ma volt egy kis visszateszt, hiszen már 3 napja emelkedtünk.Legalább ki lett rázva 1-2 remegő kezű,és biztos kezekbe került az a kevés közkézen forgó papír is.A rendkívüli közgyűlésről megjelent napirendi pontok pedig igen csak biztatóak. Azt gondolom,hogy a közgyűlés után fog csak itt elszabadulni a pokol.Addig meg még van egy kis idő gyűjtögetni,aki hisz benne.
Olyan ez a papír most, mint a bonbonos tál: ha elénk teszik, nem álljuk meg, hogy rövid udvariassági szünet után kikapjunk egyet-egyet. Ilyen napokon, az alja környékén ellenállhatatlan késztetés fogja el az embert, hogy beálljon a könyve, és még vegyen belőle, egy keveset...🤨
visszaverték, 800/860, plusz a főnök, 3k-ban jelölte meg az aktuális maxot. simán lehet, hogy ide is előre szaladt a nyilatkozatra, így visszaszálltam és bővítek szinteken, 3k-ig minimum. Ha átszaladunk rajta egy hírrel megtámogatva, tartom, de perpill be kell látni, ez eddig van kalibrálva.
Kulcs-Soft Believer