Én ismerek valakit, aki most komolyan benézte a dolgot. Mondtam neki, hogy sztem nem jó ötlet, pár órával később jött az SmS, hogy meg tudná szokni azt a plusszt, amit ma elért vele, azóta semmi hír...
Látod,látod... :-) És kb ez a dolog lényege, bár lehet, hogy most emiatt Fedor le fog trafikosozni vagy fideszbérencezni. Sőt még az is lehet, hogy egy-két magát "mindenttudónak" tartó expert azt fogja írni, hogy szerencsétlen kezdő vagy, aki még soha semmit nem látott hiszen azt a látszatot kell kelteniük, hogy Opussal csak hülyék kereskednek... pusztán azért, hogy megtalálhassák a lelki nyugalmukat es legálabb saját maguknak elmagyarázhassák, hogy ők miért nem nyertek egy ekkora storyn semmit...
Hóstrucc vagy valami ilyesmi fórumtárs anyázott, hogy nem jut be a bitstampre, sorba kellett állni a regért, ripplet akart venni még 10 dolcsi alatt, akkor 4-5 volt. Szerencséjére nem került sorra a zuhéig. Most épp 0.88$
Annak idején írta valaki, hogy 1280-nál kiszállt. Várta a 600-at. Ezek a kemény dolgok, ott kellett tökösnek lenni, lölőkben ücsörögni kényelmesebb valóban.
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége