figyelni kell zellereva-ra hogy mit mondott: ha majd a blue-k esésnek indulnak izomból, akkor jön a többi is idővel. A Mol, Richter lufi már kipukkadt, észnél kell lenni szerintem savazás helyett
Jézusom, szarvasvadi ezt nem olvassa remélem, mert a kardjába dől: "Én nagyon tisztelem gyuripapát és minden írását elolvasom. Nekem kb. olyan, mint "szarvasvadász" vagy " cimballi" volt"
Ha feléneklők nem trollkodnak, egész jó a csapat itt, nem szükséges látogatnod, ha nem tetszik :) Immedias hsz-e törölve lett. Nézz körül odaát, milyen hsz-ek mennek, ott bezzeg nincs problémád a színvonallal :)
Egyetértek. Egy-két emberrel nagyon jól megvitattam néhány dolgot ebben a topicban, hasznos volt, köszönet érte. De ez egy teljesen vállalhatatlan szint, amit ez a hozzászólás jelez számomra, függetlenül a konkrét vitától.
Törölt felhasználó2018. 02. 12. 13:01
Előzmény:
törölt hozzászólás
Azért azt be kell látni, hogy ez elég szánalmas hozzászólás volt, ami komolyan minősít téged is. Kíváncsian várom, hogy az itteni "közösség", hogyan ítéli majd el az általad használt jelzőt zibuval az élen... Elég szomorú, hogy ilyen szintre süllyed a topik...
Hívők bora? Ez komoly? Abból kell vásárolni az elemzésért cserébe? :-))) Ha pedig nem jön össze a dolog, akkor még mindig el lehet adni misebornak. Igazi üzlet. :-))
gyurcsipapa olyan sikert aratott a feléneklőben, hogy lassan koncertet kell adnia, nincs mese. Bütykös az első sorban csápol majd baboskó-trafikossal :) Feliratkozások, levelező lista... Volt ilyen Kövess néven annó az otp-ben :)
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége