Te a tőzsde tiszteletére borotválkozol? :-) Emberből vagyunk, ez van, majd máskor sikerül.A siker még nem tesz nagyképűvé...:-) Örülni kell neki. Most az Alterában látok fantáziát- mint látom mások is.
Ez egy rossz speki volt a részemről. Mostanában elég jól alakultak a többi elképzeléseim, ezért félek nehogy nagyképűvé váljak. Jó néha egy kis rápacsálás, mert földön tartja az embert. Lehet hogy kicsit sok volt az önbizalmam mostanában. Időnként a tőzsde jelzi, hogy itt inkább csak szépek lehetünk. (Bár ahogy reggel belenéztem a tükörbe borotválkozás közben, úgy láttam, hogy ma inkább okosnak kellene lennem. :) )
Nem értem miért nem akarsz megmenteni 1 ft-t se ...vannak jogszabályok,elvileg a végelszámolásnál ki kell,hogy fizessenek minket- ha marad a cég tartozásai után...A bíróságtól még a feleslegesen befizetett reg.díjamat se kaptam vissza,azt mondta a felszámoló:a bíróság lassú...akkor képzelem az elszámolás mennyi idő lesz.De ahogy mondod: nem lehet mindig nyerni..Egy ismerősöm 32 év tőzsdézés után mondta,neki 4 cégnél is volt ilyen beragadása..No ezért nem teszek bele minden pénzt egy cégbe! A 0,78 ft-os ajánlatra látom senki nem izgult rá! :-D
Nem akarok nagyon
okoskodni, mindenki azt csinál a saját pénzével, amit akar.
Én tudomásul
vettem, hogy ezzel vesztettem. Nem akarok megmenteni belőle 1 Ft-ot
sem. De azért figyelemmel kísérem a végső percekig a cég
sorsát. Érdekel az MNB további tevékenysége is. Vannak elérhető
jogi- és magánszemélyek, akiken a bírságokat elvileg be lehet
vasalni. Abból lehetne csurgatni egy keveset a pórul jártaknak is
elvileg. A feljelentésekből is lehet valami. Azok alapján is
lehetne kártérítést ítélni. De ha évek múlva lehet kis
visszajövő pénz belőle, ez akkor sem volt semelyikőnknek egy jó
speki. Ez tény.
Vegyük úgy mint 1
kártyapartit. Ott sem lehet minden partit megnyerni. Ami a kutyáké,
az ….
Ez a 0,78 filléres
gumicsont pedig nehogy elindítson egy újabb spekit. :)
Elvileg megveheti
valaki a felszámolás alatt álló céget és kifizetheti az összes
benne lévő tartozást. Nem tűnik nagy bulinak. :) Utána
visszahozhatja a céget a tőzsdére.
De ha valaki erre
spekulál, az biztos csak a „kártya pénzből” tesz rá. Abból
sem túl sokat.
Az a gáztároló
tényleg érték szerintem is. :)
Végül egészen
biztos hogy Lölőnél fog kikötni. Gondolom mandinerből veszi meg
egy strómanon keresztül felszámolásból. Biztos nem kerül majd
túl sokba. :)
Ha viszont másik
cégbe lett kimentve, akkor lehet hogy az lesz az ára, hogy futni
hagyják a tótokat a gáztárolóért cserébe. Így is Lölőnél
fog kikötni.
:)
Még a Bét oldalán is az utolsó kereskedési árfolyam 30 ft volt, a névérték pedig 100 ft. Fogalmam sincs hol lehet látni 70 ft-on...Hacsak nem te 70 ft-on vetted..
Ja! És egy gáztároló akkor ér vmit, ha az gáztárolóként működik. Ha nem, akkor nemhogy egy ócskavas, de annak a környezetvédelmi tisztítására is fizetni kell. Úgyhogy tévedtem. Nemhogy nullát nem ér ez a papír.... Leginkább negatív árfolyamának kellene lennie.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?