-17 fokkal indult a hét, nagy a hasonlóság 1987-el, péntektől akár jelentős havazás kezdődhet.
Tovább folytatódik a harc a GFS és az ECM modell között (8:00)
Semmit sem változott a helyzet a tegnap esti előrejelzésekhez képest, azaz továbbra is még mindig nagy a bizonytalanság hétvégi havazással kapcsolatban. A GFS modell éjféli futása a korábbiakhoz hasonlóan továbbra is optimista, főként szombatra számol országos havazással, az ECM modell főfutása a tegnapihoz hasonlóan továbbra is visszafogottabb.
Az ECM továbbra is visszafogottabb (20:20)
Menetrend szerint megérkezett az esti 8-as ECM előrejelzés. A modell főfutása csak az Alföldre vár havazást, ugyanakkor a fáklyadiagrammot elemezve a különböző tagok hétfőig a középső országrészben átlagosan 5-10 cm, az Alföldön 15-20 centiméteres hótakaróval számolnak. A GFS futás (jelenleg) ennél jóval optimistább, helyenként 30 cm feletti hótakaróval számol.
Nem sokat kerestem rajta, mert 55-nél dobtam. De ha 50 körül stabilizálódik az állapota, akkor megint jövök. Ebben csak ennyi van. Legutóbb nem értetted, hogy miért írtam, hogy csak betettem ide egy kis lóvét, hogy legyen valahol.
Én ott nem adom, végre van 1 papír ahol garantált a nagy pénz, nem adom lehet még 500ért sem adnám, mint ahogy már korábban is írtam mert sokat várok tőle.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?