ezek a vezetők nyugodt emberek szerintem mert azt sem tették közé hogy a suzukinak feltöltötték a tározót csak a jelentésből lehetett olvasni,
szóval nem hencegnek nagyon bíznak magukban ezért akár valami nagydolog készülhet a háttérben,
kicsit úgy viselkednek a cég vezetői mint akik sértetek és én értem is őket mert ez a rv ár gyalázatos szerintem majd 200után jönnek hírek addig ne várj semmit.
Ja és még szerinted az objektív hogy azért mert az okos TP dobálta és ezért 2000ről le ment 50ra akkor ez ennyit ér?
szerintem legalább 1000Ft ér egy rv és mivel már nincs TP és nem dobálják megy vissza az ára a mai eladók bl Ferenc dobta a pénteki 51vételét mert kell neki az 1ft,
Mondj egy olyan felvásárlást vagy bármit, ahol 10x akkor árfolyammal végződött a történet. A statisztika azt mutatja, hogy duplázás esetleg triplázás a maximum amit fel lehet mutatni. A rábát is hasonló indokokkal magyarázták és 40% lett a vége. Nem bántalak csak jó tanácsként mondom, hogy ne hitegesd magad, hanem próbáld meg objektívan nézni a dolgokat.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?