Topiknyitó: Portfolio 2018. 03. 27. 07:12

Itt a bejelentés: az egyik magyar étterem már két Michelin-csillaggal büszkélkedhet!  

Ugrás a cikkhez
Az Onyx lett Magyarország elsõ két Michelin-csillaggal minõsített étterme. A Costes, a Costes Downtown és a Borkonyha megõrizte egy-egy Michelin-csillagát. Az elismeréseket hétfõ este gálamûsor keretében adták át Budapesten, a
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2018. 03. 27. 07:12
Előzmény: #1  portfolio
Azt hallottam, hogy ezek a csillagok nem maguktól hullanak az égből, hanem hihetetlen dolgoknak kell megfelelni.
Tisztaság, kreativitás, jó ízek, árak meg még sorolhatnám a végtelenségig, mire valaki kiköhögi ezt a "díjat".
Aztán jön a kettős mérce, mikor Nápolyban a Michele pizzériában (állítólag ott találták fel a pizzát) két féle pizza (három méterben), ásványvíz, fanta, kóla és egy fajta üveges sör a teljes kínálat, se tisztaság, se rend, se szuper pincér, se meghitt hely, se .......de inkább egy Mc gyorsétterem szintje...remélem nem sértés a Mc-nek, sőt még kisebb asztalok, műanyag pohár és tömegnyomor, szóval nem voltam elájulva. Kifelé menet szelfiztünk egyet a 4 darab, megismétlem 4 darab michelincsillaggal úgy, hogy látogatásunk előtt kapta az utolsót, 2018 elején.
Ilyen csillagokat én is osztogathatnék, mert szerintem nálunk a Nébih már becsukatta volna a vendéglőt. Nálunk meg elvárják, hogy négyen ugrálják körül a vendéget, szobrászmester formálja az ételt, meg nagyon puccos legyen az egész.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek