Ismét megjelent a halálos sertéspestis a magyar határnál
“Ismét megjelent a halálos sertéspestis a magyar határnál
. Ismét megjelent az afrikai sertéspestis Romániában: a kór a magyar, illetve az ukrán határtól is alig néhány kilométernyi távolságra található Szatmár megyei Mikola (Micula) egy háztáji gazdaságában fertőzte meg az állatokat - közölte szombaton a román sajtó.”
És ebben hol van Orbán? Sehol. . Akkor miért kamuzol? Nem veszed észre, hogy már csak te rugózol ezen és mindenki ezen röhög? . Miért gondolod, hogy “a legnagyobb disznó” = Orbán? Miért ez a véleményed róla?
Miért hazudsz? Nem veszed észre,hogy mindenki rajtad röhög? Teljesen hiteltelenné váltál.Ez volt a nyitó hozzászólásod: "A mészáros közel van a legnagyobb disznóhoz is. Aggódom az egészségükért:)"
Azért ilyenkor elgondolkozom azon,hogy milyen diktatúra az ahol mindenféle következmény nélkül le lehet disznózni az általatok diktátornak tartott miniszterelnököt.Itt ha tényleg diktatúra lenne,mint ahogy azt állandóan visítozzátok,akkor a disznózásod után már nem itt irkálnál jó kedélyűen!
Ez a nyitó hozzászólásom: . “Agrár szakembereket kérdeznék, mert én nem állok kapcsolatban disznókkal. Jól gondolom-e, hogy:. A háztáji disznóvágás biztonságos - ha nem te vagy a soros. . A vágóhídinél ha állatbetegség terjed, a mészáros bajban van, hiszen a legnagyobb disznókkal került kapcsolatba.” . Ebben hol van Orbán? Sehol.
Feleslegesen mentegetőzöl,teljesen egyértelmű kit disznóztál le,egyes szám 3.személyben,kár terelned. "A mészáros közel van a legnagyobb disznóhoz is. Aggódom az egészségükért:)" . Egy disznóról írsz,nem többről,eléggé világos kire gondoltál.Jelentettem,kíváncsian várom hogy reagál erre a pf. . Miért hazudsz megint ennyire gátlástalanul? Nem látod,hogy nincs értelme? Még a párttársaid is bevallották,hogy tudják kire gondoltál! Folytathatjuk ezt a végtelenségig,attól a tény tény marad: ledisznóztad,most pedig gátlástalanul tagadsz!
Megjegyzem, elvileg azt is megtehetném, hogy ledisznózom Orbánt... (gyakorlati részről épp a demokrácia Fidesz értelmezése miatt nem vagyok ebben biztos - a te hozzáállásod is remekül mintázza ezt). . Gyurcsányt pl. még most is napi szinten Gyurcsótányozzák itt, hogy 9 éve nem miniszterelnök...
Neked már ez az 1000-ik topikod (dik már ember..) Sokszor korlátozod/rágalmazod a Fideszt Nagyon nagy AKTÍVISTA VAGY EBBE.. Konrád Gy. (író)már Őt is meghaladod!!-ja értem nem jelent kockázatott Még kiemelten kockázatot se...
Agrár szakembereket kérdeznék, mert én nem állok kapcsolatban disznókkal. Jól gondolom-e, hogy: . A háztáji disznóvágás biztonságos - ha nem te vagy a soros. . A vágóhídinél ha állatbetegség terjed, a mészáros bajban van, hiszen a legnagyobb disznókkal került kapcsolatba.
Ismét megjelent a halálos sertéspestis a magyar határnál
.
Ismét megjelent az afrikai sertéspestis Romániában: a kór a magyar, illetve az ukrán határtól is alig néhány kilométernyi távolságra található Szatmár megyei Mikola (Micula) egy háztáji gazdaságában fertőzte meg az állatokat - közölte szombaton a román sajtó.”