Topiknyitó: Törölt felhasználó 2002. 03. 03. 10:25

IEB............  

Újra itt vagyok kedves barátaim.
Látom arcotokon a szeretetteljes mosolyt, érzem szívetekben az örömtõl (hogy ismét olvashatjátok soraim) megjelenõ édes melegséget.
Kedves arany kisbarátaim, feldoblak benneteket egy hírrel.
Pancserláma újra a parkettra lép és megkezdi extraprofittal kecsegtetõ pénzügyi befektetéseit.
Régi eredményes elveihez, szemléletéhez hûen: (kis piac-kis papír ) ismét a kispapírok közt végzett fundamentális elemzéseket és megdöbbenve, kitörõ örömmel talált egy gyöngyszemet.
Mégpedig az IEB!!!!
Beköszönõ soraimban nem kívánom taglalni e gyöngyszem fundamentális és technikai elemzésébõl fakadó kilátásokat.
De közölni kívánom, hogy pancserláma a kecsegtetõ extra profit és az abból származó elõnyök, mint lásd p.láma régóta dédelgetett álmait (tengerpart, széplányok, pálma meg hasonló élvezeti cikkek) arra ösztökélték, hogy kis megtakarított pénzével, határozott és agresszív felvásárlásba fogjon.
Üdvözlettel: P. Láma
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
balta
balta 2005. 05. 31. 13:54
Holnap kezdődik a második opciós időszak a Banco Santander kezében levŐ kb. 10%-nyi részvényről, lásd:
http://www.ieb .hu/download/soronki vulitaj030612.pdf
Ez a két társaság egyébként szereti az opciós szerződéseket, a Finconsumo 100%-át is opcióval szerezte meg 2004-ben a Santander:
"From 1997 to 2003, San Paolo IMI and Santander Group jointly held the company.
In March 2003 the two shareholders reached an agreement: Sanpaolo IMI would have sold its 50% stake to Santander Central Hispano Group in two steps: a first 20% was sold on the 8th of September 2003, whilst commencing on 20th December, 2003 the SCH Group had a call option and Sanpaolo IMI a put one for the remaining 30% (which was exercised on the 23rd of January 2004). Therefore the company is now part of Santander Consumer Finance S.A., which is wholly owned by SCH." (URL:
http://www.fin consumo.it/inv_ratin g.htm#gb1)
Kérdés, hogy az elkövetkezó két hónapban az IEB-nél is létrjön-e az üzlet.
balta
balta 2005. 02. 09. 11:13
Hallott valaki valami pletyit? Mintha az idén nyáron járna le a Banco Santander leányával kötött opciós szerződés a kezükben levő kb. 10%-nyi részvényről, de most nem találom azt a doksit.
Törölt felhasználó 2002. 06. 27. 12:03
Előzmény: #77  Törölt felhasználó
Mit is mondjak?
Nem valami rózsás a helyzet……..
A pletyka szerint ( a piac szerint is) kedvenc sarki csillagom (IEB) nem valami rózsásan teljesítette az első félévét.
A $ hitelt, a nagymértékű reklámköltséget nem kompenzálta az erőteljesen növekvő lakossági ügyfélkör.
Miáltal p.lama felmérve a helyzetet (világvége, Bét összeomlása, kihal a föld lakosságának nagy része……..stb.) úgy döntött, hogy átmenetileg szünetelteti azon irányú ingerenciáját, hogy élete nagy részét pálmafák alatt, fedetlen keblű bennszülött lányok közt tölti el.
Átmeneti letargiát követően, láma leveti sárga és zöld virágokkal díszelgő ingét, fehér rövid ujjú, néhol feslett, gallérnál enyhén kikopott ingét felveszi és leballag (rossznyelvek szerint talponállónak nevezett) vendéglátó egységbe.
Széles vigyorral honorálja, hogy kedvenc befektetési tanácsadója B.B. (Balek Béla)
Szokott törzshelyén szürcsölgeti az élet habos oldalát.
A bennfentesek által Kis Büdösként emlegetett szórakozóhely, ablak melletti könyöklőjénél Béla vigyorogva köszönti Lámánkat és belekezd szokásos, „no ugye megmondtam” kezdetű monológjába.
A törzsvendégek enyhén tágra nyílt ajkakkal, kikerekedet szemekkel, és néma csendben isszák Balek szavait.
Sudár 1,6 m termete, elegáns fehér atlétája és elegánsan megkötött piros nyakkendője, (jelképesen hova tartozását érzékeltetvén) jó benyomású szakavatott befektetőt takar.
Rossznyelvek szerint a nyakkendő nem hovatartozást jelképező alkalmatosság, egyszerűen csak az atlétán, köldök tájékon éktelenkedő lyuk eltakarására szolgál.
Tiszteletet parancsoló megjelenése, enyhén érces hangja a szabadidő központ egyik kiemelkedő színfoltja.
Láma leltárba vételt követően hanyag eleganciával leadja rendelését és nem kímélve pénztárcáját Bélának is egy engesztelő (mivel valóban megmondta) habost rendel.
Kihasználva, hogy Béla bele kortyol poharába és ebből fakadóan nem, tudja száját szó elhagyni, felteszi kérdését.
NA BÉLA MOST MIVAN?
Béla hanyagul atlétáját nadrágjába tűri, nyakkendőjét megigazítja, és jelentőségteljesen, emelthangon megszólal.
-Láma te soha nem értettél a tőzsdéhez, felejtsd el.
Pancser nem szól semmit, és mivel tudja, hogy a jó tanácsnak ára van, leszeget fejjel, ismét beáll a horganyzott lemezzel borított pult előtt álló sorba.
Sorban, állásközben elmélázik és a déltengerekről álmodozva, szívja magába a mögötte álló ügyeletes prosti izzadságszagát.
Gond olataiban száguld a papír, emelkedik a tőzsde……………
Elmélked éséből felrázza a rideg valóság Juli a mögötte sorban álló nagy K erotikusan hátához, dörzsöli félig fedetlen kebleit.
Búgva a fülébe súgja nekem is kérj egyet.
Rájön Láma hogy ez már a vég.
Béla segíts kiált. És meg markolja meg a poharakat, leplezvén, hogy a segítséget saját balgasága miatt kéri.

Törölt felhasználó 2002. 06. 26. 22:31
Előzmény: #76  Törölt felhasználó
Ez nem semmi volt.
Törölt felhasználó 2002. 06. 20. 19:51
Előzmény: #75  Törölt felhasználó
No igen kérem szépen 1* lent 1* fent.
Azt hiszem, ez most már lassan közeleg az aljához.
Enyhe szomorúság tölti el peacemakarrel felturbósított szívemet.
Balek Béla barátom szerint, bent ragadtam.
Ö mártsak tudja!!
De kérem fel a fejel, kormányunk stabil, gazdaságunk erős tőzsdénk pedig eddigi fáradalmait piheni valahol a déltengereken.
Lassa n a charter járatok pedig indulnak haza, és ismét felpezsdül kedvenc papírom.
Üdv P.lama
Törölt felhasználó 2002. 06. 12. 18:42
Előzmény: #74  Törölt felhasználó
Csak megjegyzem.
Holnap csütörtök és 13. lesz.(Anett és Tóni névnap)
Nem tudom, van e jelentősége, de úgy érzem közölnöm, kell veletek kedveskéim.
Nevezete s barátom B.B. (Ismertebb nevén Balek Béla) szerint, ha netán történne közel és távol valami, akkor befeketedne eme nap.
Rövid és középtávú gyenge idegzetű versenyzőknek esetleg ajánlom a portfoliójuktól való megszabadulást.
Ne tévesszen meg benneteket a sötétlő felhőközt felragyogó Anett nevezetű csillag.
A hátérben ott van Tóni, aki a hasonló nevű szent haverját meghazudtolva, ömleszti a parkettre a részvények tömegét.
Természetes en ez nem biztos, hogy így lészen de nem lehet tudni.
Mostanság minden előfordulhat.
Hisz a Béla sem tévedhetetlen.
Üdv.: P.lama
Ui.: Ja igen, tibeti és IEB pletyka a következő beírásnál.
Esetleg jobb időben
Törölt felhasználó 2002. 06. 08. 22:08
Előzmény: #73  Törölt felhasználó
Valami nekem is azt súgja, hogy 1-2 hét és meglesz az alja.
Ha a kormány ellnem szúrja nekünk, akkor indul az új menet.
IEB nagyon reklámoz , féltem a nyereséget.
Tudom, hogy jó bornak is kell a cégér ………..
De a lére azért figyelni kéne.
Amúgy eben az „esésben” valami nem tetszik nekem, még nem volt meg az igazi.
Senkitől nem halottam még a világvége effektust.
Nincs pánik még úgy isten igazából, ez még nem az igazi.
Üdv. Plama
Törölt felhasználó 2002. 06. 07. 15:58
Kedves Láma!
Lassan eljön az idõ, hogy fejfedõdet feltold hunyorgó szemeidrõl, szemed kikerekedjen, és felkapd a vadászcsizmádat.
Roh anni nem kell, de nem árt sasolni!
Törölt felhasználó 2002. 06. 06. 01:01
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
Most a „nagyok” következnek.
Lehet, hogy egy időre ki kellene szállni (az emelkedésig) egyetlen arany tündér virágszálamból (IEB) és megforgatni szerény tőkémet az emelkedésig valamelyik nagy testvérben?
Törölt felhasználó 2002. 05. 29. 19:50
Előzmény: #70  Törölt felhasználó
Igen az irányt az adott.
Nem vagyok meggyőződve, hogy helyes az irány /pill.
Kedves barátom Balek Béla mindig is azt mondta: „ne remegjen meg a kezed”.
Számomra szava szent, mint neve is sugallja nagy tudású, tapasztalt játékos…
Úgy, hogy remegő kezeim mélyen zsebembe dugom, és üveges szemekkel nézek a semmibe.
Egy dolog vigasztal csak, tudom, hogy ha adandó alakalom lesz rá és a hangulat ismét a csúcsra hág, megragadom az alkalmat és elmegyek, elfordulok szerelmemtől.
Remélem a majdani emelkedés, az extraprofitba való hit reménye állttal okozott édes izgalom, meggátol abban, hogy eszemre hallgassak, miszerint: még most az utolsó pillanatban kikellene szórni a csomagot.
Udv. P.lama
Törölt felhasználó 2002. 05. 29. 11:38
Előzmény: #69  Törölt felhasználó
Kedves Pancserláma! Úgy gondolom az irány adott.Kitartás!Győzn i fogunk!
Ügyes
Törölt felhasználó 2002. 05. 24. 23:41
Előzmény: #68  Törölt felhasználó
Igen, a logika jó.
Szakavatott véleményre vall.
DE úgy tudom az IEB az aki a legnagyobb fedezetre, illetve a legkörülményesebben folyósítja a hitelt.
Vélhetően ez a hitelállomány rovására de a veszteség előnyére válik.

Törölt felhasználó 2002. 05. 24. 09:20
Láma! Én nem nagyon ismerem az IEB ügyeit, de a hitelállomány bővüléséről eszembe jutott, hogy ezt főként a lakossági hitelek adják, ami azt eredményezheti, hogy ezeken a hiteleken nagyobb veszteség keletkezhet a jövőben. Persze ez inkább hosszú távon lehet fontos.
Törölt felhasználó 2002. 05. 24. 09:06
Előzmény: #66  Törölt felhasználó
Ez azért tecik nekem:))))
"Szép remények a közép-európai bankszektorban

A kelet-közép-európai bankok erőteljesen növekednek majd a közeljövőben is, és összesített mérlegfőösszegük 2005-ig 47 százalékkal 488 milliárd euróra emelkedik - tartja a Bank Austria tegnap közzétett tanulmánya. A piac tavalyi 13 százalékos növekedése után a következő években további fellendülésre lehet számítani - jósolják. A térségben a hitelek növekedési üteme az euróövezeti átlagnak közel a dupláját, a betétek gyarapodása majd a háromszorosát érte el 2001-ben.
•[Magyar Hírlap]"
Törölt felhasználó 2002. 05. 22. 16:51
Előzmény: #64  Törölt felhasználó
Én sajna ezekhez a müszis dolgokhoz nem nagyon rétek.
Valamiben csak jobb, mint a többié, mivel komoly cégek is érdeklődést mutatnak köztük állami vállalatok, önkormányzatok…………..
No és a miénk is :)))
Törölt felhasználó 2002. 05. 22. 16:16
Előzmény: #64  Törölt felhasználó
Szerintem ennek az internetes dolognak semmi jelentősége...
Ilyen már majdnem minden banknak van...
Törölt felhasználó 2002. 05. 22. 15:50
Előzmény: #63  Törölt felhasználó
Hát valami lehet, de hogy nem ez fog lendíteni az IEB-n arra a nyakamat teszem. A kérdés, hogy mitől különb az IEB internet banking rendszere a versenytársakétól.
Törölt felhasználó 2002. 05. 22. 12:32
Előzmény: #62  Törölt felhasználó
RÉSZBEN ezért:))):
Netsurvey - felmérés az elektronikus bankolásról
2002-05-22 11:54

Budapest, 2002. május 22., szerda (MTI/MTI-ECO) - A Netsurvey Internet-kutató Intézet idei első negyedévi felmérése szerint Magyarországon 151 ezren használják kisebb-nagyobb gyakorisággal az elektronikus bankolást, míg a telefonos banki szolgáltatásokat mintegy 310 ezren veszik igénybe - közölte Bokker Sándor, a társaság ügyvezető igazgatója szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
A Netsurvey munkatársai 400 olyan gyakori internetezőt kérdeztek meg bankolási szokásairól, aki egyben valamelyik pénzintézet ügyfelei is.
Az eseményen Bokker Sándor elmondta, hogy Magyarországon 626 ezren interneteznek hetente többször, ezért ezt a szegmenst tekintik az elektronikus bankolás potenciális ügyfélbázisának.
Az online szolgáltatások közül legtöbben, 86 százalék a számlaegyenleg lekérdezésére használja az internetet. További 67 százalék forintátutalási megbízást ad, 45 százalékuk pedig információgyűjtésre és összehasonlításra használja az online bankolási lehetőséget. Betétlekötésre és felmondásra 23 százalékuk, míg árfolyam-lekérdezésr e 19 százalékuk veszi igénybe az internetet.

Törölt felhasználó 2002. 05. 21. 19:53
Előzmény: #61  Törölt felhasználó
Üdv Pancserláma!
Mi alapján döntötted el, hogy ujra az IEB be szállsz be?
Talán közel van a 3000 ? :-)
Törölt felhasználó 2002. 05. 21. 17:09
Előzmény: #60  Törölt felhasználó
Újra itt!!
Mit is mondhatnék?
Ismét bankár lettem.))
Miért is?
Nem régen (lelkes internetező lévén) mit olvasok?
Valami internetes alapú izével jött elő kedvenc bankom.
Ez talán még nem is volna nagy újság számomra, mert ugyi már a kirgiz kecskepásztorok is laptoppal terelgetik nyájukat.
Megjegyzem ez valójában egy régi skandináv technika.
Igaz, ősi rokonaink ezt még a szarvasok hizlalásában kamatoztatták, de a kirgiz, mint találékony egyed ezt hirtelen átvette.
No nem is ez a lényeg, ez amúgy is mindenki által közismert.
A lényeg a következő: pancser piackutatást végzett a baráti körében.
S mit ád a jojisten?
Hasonszőrű barátai, mint ö is, energiájuk nagy részét mire is fordítják?
1, Teljes odaadással kapaszkodnak székükbe mert a pozíció az pozíció kérem szépen
2, Asztalra rakott lábakkal törik az agyukat, hogy minél kevesebb energiával minél több lé folyón be a zsebükbe.
3, Nem utolsó sorban a titkárnőt hogy lehetne úgy becserkészni, hogy ne keljen feleségül venni.
4, Munkát mímelve az Interneten szörfözni, érdekesebbnél érdekesebb oldalakra, kalandozni………..
És kérem az utóbbi a lényeg!!!!!!!
Pancse r barátai (ellenségei) magánok, és mit ád isten államiak is beszélgetnek a pénzek elköltésének eme kényelmes és felemelő módjáról.
Sőt egyesek szerint, állami érdekeltségű vezető beosztású herék költségcsökkentés, felsőbb útmutatás mögé bujtatják leghőbb vágyukat, az internetes kincstárkezelést.
Te hát eme megvilágosodás szelemében, pancser ismét beállt a kedvenc brókere előtt állok sorába és türelmesen kivárván a kedvező alkalmat, elönyös vásárlást eszközölt kedvenc papírjából.
Miáltal, nagyban megnövelte annak a lehetőségét, hogy vándormadaraktól örökölt ösztöneinek eleget tehessen.
Konkrétabban: a déltengerekre repülhessen és a hidegebb napokat meleg környezetben, tölthesse.(előbbiekb ől nem levonni szexuális jellegű következtetést !)
Tehát kedves megrögzött pénzsóvárok újra IEB tulajdonos lettem.
Tudom, hogy ez nem dicsőség, de elhihetitek nekem felettébb felemelő érzés:))))

Törölt felhasználó 2002. 05. 09. 21:50
Előzmény: #59  Törölt felhasználó
Látom senkit nem, érdekel már ez a gyöngyszem.
Uraim így elfáradt ez a kis vad?
Ennyi volt csak a nagy hajsza?
Csóró láma kilép a ringből, és azonnal elszáll a vidámság?
„no, akkor viszünk a társaságba egy kis szint.”
Mondta volt kedves ivó cimborám és az 5. korsó után rendelt egy rövidet ))
Jövő héten jelentkezem kedves barátaim, sorstársaim……..
Addi g is fel a fejjel, semmi szomorkodás!!!
A pletykák a hírek jönnek, mennek.
Az élet nem áll meg, a részvény árfolyamok hol esnek, hol emelkednek.
Mily szép az élet!!!!!!))))
Törölt felhasználó 2002. 04. 27. 12:16
Előzmény: #58  Törölt felhasználó
Lezárult egy korszak pancserláma életében.
Értékesíte ttem IEB csomagom jelentős részét.
Nagy dilemmában voltam, de mint ismert Garbó béli pályafutásom, nem akartam még egyszer ugyan abba a hibába esni.
Így számomra jelentős nyereségnél, kénytelen voltam erőszakot elkövetni magamon és megváltam a parkett eme gyöngyszemétől.
Real izálva jelentős nyereségem, édes megelégedéssel figyelem szeretett tőzsdénk kifinomult reagálásait a jelenlegi politikai kabaréra.
Tehát kedves barátaim egyelőre a nagyvadász háta mögé rakja kezét és megérdemelt önteltséggel, büszkén felemelt fejjel, sétálgat a vadász mezőn.
De!!! Tudni kell, nem nyugodhat a mezőn békésen legelésző nyáj.
Sőt a mező legkedvesebb jószága (IEB) sem.
Jelenleg a megmérettetés időszakát élik és a fajsúlyosság függvényében ismételten üldözőbe veszi a kiszemelt állatot p.láma.
Csak azért is mivel dédelgetet álma (lásd alább déltengerek) az IEB-n elért hozammal nem oldódott meg.
Tehát kedves társaim egyelőre érzékeny búcsút veszek tőletek és időlegesen búcsút veszek a fórum ezen rovatától.
Remélem, mielőbb találkozunk itt vagy egy másik téma alatt.
Az elért nyereség örömére álljon itt egy tibeti:
A búcsúzás fájdalmát a viszontlátás öröme teszi némiképp feledhetővé.

Törölt felhasználó 2002. 04. 26. 10:57
Előzmény: #57  Törölt felhasználó
Jó.
Törölt felhasználó 2002. 04. 24. 17:48
Előzmény: #56  Törölt felhasználó
Van valakinek tippje az első negyedre?
Állítólag nem valami jó.
Törölt felhasználó 2002. 04. 21. 23:40
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
No akkor merre is? ))
Törölt felhasználó 2002. 04. 17. 16:23
Előzmény: #54  Törölt felhasználó
Köszönöm a dicsérő szavakat.
Sajna azt nem, de azért nem teljesen ugyan az a két dolog))
Egyelőre többet nem írok, mivel nem kívánok nem ide tartozó témába bonyolódni, illetve dolgozom az IEB-n.
Amúgy meg üzenem az IEB kolleginának márpedig juszt sem várom ki, hogy „bederesedjek” )))
Törölt felhasználó 2002. 04. 16. 19:59
Előzmény: #53  Törölt felhasználó
NEm sok az osztalék de lehet , hogy most nem is ez a lényeg.
50-vagy 100 ft itt már mindegy.
Pancserlama jok a meglátásaid nem tudod a lottoszámok mik lesznek? :)
Törölt felhasználó 2002. 04. 12. 10:59
Előzmény: #52  gery
50,- osztalék.
Kevés, fájó.
De szakmailag érthető és helyes.
üdv. Plama
gery 2002. 04. 08. 15:03
A Váncsa az a kicsi,alacsony szaki a Heti7es-bõl...( Élet és Irodalom fõszerkesztõ,újságír ó,esztéta)
Amúgy meg bummm (!) és HAJRÁ 9000-ig,ha a Közel -Keleten is úgy akarják...
Törölt felhasználó 2002. 04. 08. 14:34
Előzmény: #50  gery
Köszönöm az elismerő szavakat.
Ki az a Váncsa? ))
Sajna most nem ugrik be tibeti, valószínűleg a nagy koncentrálás miatt.
Rövidesen láma felvásárlásba kezd és ez egy komoly dolog, nem lehet elhumorizálni.
Egy iciri picike korrekció jöhetne már.
Üdv P.lama
gery 2002. 04. 05. 12:37
Kedves Pancser!
ŰDV és AVE!
Jó téged újból itt látni!:))
Megmondom, ahogy van : nem gondoltam, hogy ma még feldob valami(szívügyi gondok OH mindig ezek a nők ...!!),de ezek a stilisztikai brillirozások...!!
V áncsa összeszégyelné magát ha ezt látná!
Régóta szemlélem (tőzsdei)pályafutáso dat
(ld.Grabo etc.)és ell kell ismernem nálad kitartóbb és lelkesebb palit nem ismerek...(talán csak magamat :))
;és hogy ehez szellemeség is párosul az csak hab a tortán!
Szóval: sok sikert az új vadhoz,szerezz vele sok casht és folytasd itt a fórumon!!!
U.i.: már nem aktuális,DE kérek egy ideillő Dakotát!
Törölt felhasználó 2002. 04. 04. 13:24
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
IE B Marketing:
Kedves hölgyem a fejlesztésüket jó ötletnek tartom és egyetértek vele.
Azonban az alábbiakkal vannak fenntartásaim.
„Panc serlama! Szerintem nagy szakállú télapóként is nagy sikereket lehet
elérni a nőknél :-)” valóban így van. Csak minek? )
Üdv. P. láma
Törölt felhasználó 2002. 04. 04. 08:34
Előzmény: #47  Törölt felhasználó
Kedves Belaing és P.láma!
Az eBroker heti jelentésének "Ajánlati listájában" valóban etikai megfontolások miatt nem szerepelnek az IEB-ről szóló adatok és ezen a továbbiakban sem kívánunk változtatni, hiszen a táblázat a múltbeli adatok mellett tartalmaz becsléseket, illetve ajánlást is. A múltbeli adatok letöltésére továbbra is az IEB honlapját ajánljuk. Figyelembe
véve a felmerült igényt, fontolóra vesszünk, egy olyan fejlesztést, melynek eredményeként az eBroker-re is felkerülhet egy a kibocsátókat (és így az IEB-t is) érintő adatbázis.
Pancserla ma! Szerintem nagy szakállú télapóként is nagy sikereket lehet
elérni a nőknél :-) Mindenesetre örömmel tölt el bennünket is, hogy a
tőzsdei árfolyam végre a bank valódi teljesítményét kezdi tükrözni és ez
így lesz a jövőben is.
Egyébként a déltengeri utazással kapcsolatban jut eszembe, hogy bizony
nagyon érdemes a bank honlapját látogatni, mert pl. egész február
hónapban a MALÉV-val egy nagy eurós internetes játékot csináltunk, ahol
a főnyeremény egy kétszemélyes repülőút volt és még pénzt is adtunk
hozzá!
Üdv
IE B Marketing
Törölt felhasználó 2002. 04. 03. 04:47
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
Nagyrabecsült (valóban) IEB Marketing !
Használható adatnak tartom azon táblázatot, ami az Ebróker Heti jelentésében található tőzsdei cégekről - kivéve az IEB-et (nyilván etikai megfontolásból. Ha szabad javasolni, hogy ezentúl jelenjen meg, hiszen: a.) Ezek csak adatok b.) Nincs mit szégyelni rajtuk c.) Jó bornak is ... )
Használható adat ami a ConCorde-Directnél cégelemzések alatt Excel formában található: 98-ig visszamenőleg negyedéves bontásban adatok - egy táblázatban. (Itt sem szerepel IEB )
P.S.: Köszönet P.lámának is !
Törölt felhasználó 2002. 04. 02. 22:15
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
T. IEB Marketing
Szokatlan, hogy egy bank figyelje és „megjelenjen” egy fórumon.
Gratulálok a munkájához, és örömmel tölt el, hogy cégük tulajdonosa lehetek.
Látva az Ön munkáját, vélhetően - ha kedvező alkalmam lesz rá - növelni fogom tulajdon részemet.
P.láma stílus:
Remélem mindent megtesznek annak érdekében, hogy cégük felértékelődjön, és ne legyen meg az a lehetőségem, hogy esetlegesen jelentős befolyással rendelkező tulajdonos váljék belőlem.
Magyarul tegyenek valamit, mert a saját tőke alatti árfolyam egy kicsit arcpirító, és nagyon várom az alkalmat, hogy a Déltengereken az Önök munkája gyümölcseként eltölthessem fiatalságom egy részét.
Sürget az idő, el tudja Ön képzelni, hogy kedves, csinos, telt keblű hölgyek társaságában, szakállasan, megderesedett homlokkal miként néznék én ki?
Üdv. P. lama
Törölt felhasználó 2002. 04. 02. 09:51
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
Kedves Belaing!
Szerintem mégis érdemes lenne megnézni az IEB honlapját, mert a tavalyi legfontosabb adatokat egyrészt megtalálhatja a gyorsjelentések kapcsán kiadott sajtóközlemények szövegében, másrészt elolvashatja a negyedik negyedéves gyorsjelentés teljes szövegét is, ami értelemszerűen az egész tavalyi évet mutatja be.
http://www.ieb.hu/i nformaciok/cafepress e/default.asp
Ha ezeket már megnézte és nem találta őket használhatónak, akkor küldjön nekünk egy emailt a kérdéseivel, és ha publikus információkat érint a dolog, akkor meg fogjuk azokat küldeni.
Üdv
IEB Marketing
elgreco55 2002. 03. 31. 23:06
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
Köszi ,a gyors választ ! A korrekcióra gondoltam én is. A szavaidból én sem az osztalék miatti emelkedésre várok hanem a nagy durranásra ! Megnyugtatö ahogy írod van még idő a beszállásra ! Üdv elgreco
Törölt felhasználó 2002. 03. 31. 19:00
Előzmény: #42  elgreco55
Túl gyors volt az emelkedés.
Szerintem mindenkép aktuális egy korrekció.
A befektetők mellet sok spekuláns is beszállt, ők valószínűleg realizálni fogják a nyereséget.
Az emelkedéshez semmi köze az osztaléknak és az elterjedt pletykáknak.
Az igazi durranásig pedig van még idő.
Szerintem ez az ár most magas.
A likviditás viszont biztató.
(tévedés joga fenntartva)
Üdv.: P.lama
elgreco55 2002. 03. 31. 17:35
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
Szia Láma ! Gratula a az IEB-hez ! Szépen bejött ! Ezen a szinten is érdemes beszállni vagy ez a vége ? Üdv elgreco
Törölt felhasználó 2002. 03. 30. 12:17
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
Belaing: Ha itt a portfolión a keresésbe beírod, hogy IEB, vissza menőleg elég sok információt le tudsz tölteni.
Mellesleg jól megkergették a kis őzikét az elmúlt napokban.
Sajnos p.lama a jelenlegi hajtásról lecsúszott, elmélázta.
De nem gond, tudja, hogy ez még nem az igazi vadászat, a vadászok egy kicsit „meghajtották” a vadat.
De nem csaptak még le.
Megnézték mire képes a kis jószág.
Nyugodtan vissza lehet feküdni a fa alá, és meg kell várni, hogy a kis jószág újra nyugalomba kerüljön, legelésszen, élvezze a fű izét.
A következő hajtás lesz a leterítés.
A következő hajtásnál le fog csapni a vadászok gyilkos mancsa.
Az lesz P.láma ideje……..
Üdv .P.láma

Topik gazda

pancserlama
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek