Szerintem várható volt a 40-45 közötti megtorpanás... az előző "rally" alkalmával nagyon sokan vettek ott, akik gondolom ki akarnak szállni... Ha azt átviszi, akkor utána már tényleg szabad lenne a pálya! Reménykedjünk benne! :)
Mondjuk most szerintem nemcsak ennyi, csak túl gyors volt a reggeli emelkedés. Szerintem most tényleg elindult felfelé, csak figyelni kell, mert a +13-15%-ban történő vásárlás napon belül elég magas.
- Új név, új igazgatósági tag(ok)
- izgalmas terület, hatalmas szűz piac
- tervek, munka, eredmények
- több lábon állás
- nagy növekedési potenciál
- a papír könnyen mozgatható, ugyanakkor kellő mennyiség.
- az 1300 ft-os max árhoz képest filléres jelenlegi árazás
- névérték alatti ár (jövőbeni tőkeemelések min. 50 Ft-ért)
2013-ban messze itt lesz a lenagyobb árbevétel, profit és árfolyamnövekedés. Már csak kizárásos alapon is a legjobb spekacélpont.
2013 már az okostévé éve lesz a világban és idehaza is, ami komoly árbevételt és árfolyamrobbanást fog okozni. Persze az igazi nagy bevétel nem a hardver és a szoftver értékesítéséből fog jönni (habár abban is korlátlanok most még a lehetőségek) hanem a reklámbevételekből. A média, marketing, reklámipar teljes átalakuláson megy át, ami új piacfelosztással jár. A fuso Ecosystem ebben az elsők között pozicionálja magát (egyedülálló és világszínvonalú termékkel, szolgáltatással) és hasít ki a tortából most minél nagyobb szeletet.
A Sony, Pana, LG nem véletlenül választotta (eddig) őket beszállítóknak.
HybridBox: RALLY!