"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
azzal mi újság?
4 év kevés volt hogy az apportos rv-eket beengedjék a bétre
bár már tavaly januárban beígérték, kaptak is érte újabb felügyeleti büntit manipulálásért
Janssennek hívták
jut eszembe kiderült-e már hogy a dél-afrikai cégek akik betolták az apportot amelyet az Ügyészség Tebész feljelentése alapján vizsgált kik is voltak?????
és még tavaly is tartott......
Találatok száma: 1
Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2014.04.20-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
Az adózó neve (elnevezése) Adószáma
PÓLUS FERROCLEAN IPARI ÉS KERESKEDELMI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 13222901242
Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2014.04.20-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
FERROFLOCK & FERROBLOCK VASÉRCFELDOLGOZÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 22615262205
RUDAFERROX VÍZTISZTÍTÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 22615310242
HUN MINING Érc- és Ásványfeldolgozó Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársa 10181678242
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: