"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
2800-as kibocsátásnál annyira meggyőztek hogy 180-on belevásároltam egy (közgyűlés) meghatározó pakkot... :))
gondoltam hamár pogácsa nincsen de legalább felelősen megvédjük a vagyont és gyarapodunk valamit... de legalább a bányászbékát nem akarjuk überelni ;)
most meg az árfolyammal rajzolja itt nekem hogy hogy néz ki egy bányagödör??? :)
csilagvirág részvényben meg sípályát rajzolnak??? ;)
a titkosszolgálat meg dolgozik és folyton átnevez mindent EFBIÁJ, ENEFI, GENESIS, MINERFROGGY, FUSSONkiMERRElát ... ;)
ez a renyi vagy kicsoda
ez csinalta a genesist anno?
machiavellit idezget
'Az uzlet az epitkezes elvezete'
'nyeresseg' ket s-sel
nade, komolyra forditva a szot:
-a nyersanyagok ara evek ota nyomott,
tulkapacitasok vannak vilag szinten
-mivel idovel a felhasznalt nya mennyisege no, azok ujrahasznositasa egyre egyszerubb es olcsobb a technologia folyamatos fejlodesenek koszonhetoen
- most komolyan, ki fog banyaszati engedelyt adni a kornyezo orszagokban egy magyar cegnek?
stb.
es a weblap valami borzalom
a 'szent' weboldal legalabb angol tukoroldallal legyen mar fent...
Ugyanazt a semmit kommunikálják időről-időre, de ez már a múlt alkalommal sem volt elegendő semmire sem. (Aki mégis beugrik nekik, az benne is ragad, mivel szinte nulla a forgalma.)
Erről már nyáron is szó volt:
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
"PAKSI ATOMERŐMŰ BŐVÍTÉSÉHEZ BESZÁLLÍTÓI LEHETŐSÉGRŐL"
2013. 07. 01. link
Az MVM ERBE Zrt annak idején nem cáfolta a bejelentést.
Üdv:
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: