Az év eleji tõkepiaci emelkedés ellenére cudar idõk várnak a részvénypiacokra; az amerikai tõzsdéken szabályosan medvepiac van, Kína pedig olyan mértékben eladósodott, hogy ez kockázatot jelent a régió teljes gazdaságára nézve -
értem hogy belerúgtál czm-be. Én tudom kik ők, annak ellenére, hogy ezzel a 2017-es 0,38%-os szuper teljesítménnyel nem vagyok biztos abban hogy rászolgálhattak az ismertségre.. LOL
nincs medvepiac es nem is lesz egyhamar halalfutas van usa halalfutasa az utolso minden megy fel a sztratoszferaba szetinflalt usa-birodalom osszeomlas lesz a kovetkezo evtizedben
ez a hold ez micsoda, ezek kicsodak? ha ugy van ahogy desz irja, akkor miert kell oket sztarolni? ha ez a bemondas nem jon be, akkor mi lesz? nem lesz semmi? tovabbra is ok a szakemberek? ugyanugy oket fogja citalni a portfolio jovore is, meg folyamatosan? a portfolio az nem propaganda media?
bár valaki jelezte, hogy ha longban ilyen selejtek voltak, akkor shortban jók, így már érthető a medve duma is.. lehet most érdemes hozzájuk vinni a sok sok lóvét. Találtam is otthon egy lyukas 2 fillérest, azt mind hozzájuk tervezem vinni, de még átgondolom, mert ekkora tőkét nem biztos hogy rájuk mernék bízni.
szarok a Hold alapkezelőre, csak érzékeltettem, hogy nem hiszek a tehetségükben ill. nem ajánlom őket senkinek, hiszen egy remek évben 0,38%-os hozamra voltak képesek. Ennél még ha jól emlékszem az alapkamat is több volt akkortájt..
én hiszek a saját zsebemnek, viszont ennyi erővel az equilor is full trágya 10% mellett, hiszen csukott szemmel lehetett 20%-ot kaszálni:) Ezek alapkezelők, nem összevethetőek kisbefektetői hozamokkal (pláne nem a volumennel), illetve nem 1 évet érdemes nézni, az általában totál torz. Igaz ez a holdra is, 5-8 év távlatában lenne érdekes az éves hozam.
jujj most mi lesz!? Mármint a Hold alapkezelővel akik 0,52%-ot tudtak akkor csinálni, amikor mindegy volt milyen papírt vett az ember, nem tudta megúszni 20% profit alatt. Én már nagyon félek.
Hold Alapkezelõ: itt a medvepiac
Ugrás a cikkhez