Topikgazda: matgab 2005. 05. 10. 08:29

Hogyan hathat az Egis árfolyamára az adókedvezmény?  

Ugrás a cikkhez
Tegnap este jelentette be a BÉT második számú gyógyszercége, hogy 6.1 mrd Ft-os beruházási tervének megvalósítása esetén speciális adókedvezményre lesz jogosult 2006 és 2008 között. Különösen az elmúlt hetek árfolyamgyengülését követően érdemes számolni egy kicsit és meghatározni, hogy a jelenleg ismert feltételrendszerben milyen mértékű pozitív hatást indokolhat elvileg a bejelentés?

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=53935
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
matgab 2005. 05. 10. 16:55
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Persze úgy ülök a részvényeim árán, mint a Gombóc Artúr a kéménytetőn...:)
A MOL ezer és ezer részvényt vesz, mert nem érti, hogy miért nem megy már a csillagos egekbe az ára, és legalább olyan bután néznek maguk elé az igazgatósági ülésen, mint az előbb említett sorozatban a mozdonyvezető a domboldal közepén, mikor GA el akart utazni Afrikába - vonattal...- :)
Törölt felhasználó 2005. 05. 10. 16:15
Előzmény: #2  matgab
"most akkó ezze meg mi van???"
Wazzeg vetté?:))))))
Hát akkor már vágom,hogy"most akkó ezze meg mi van???"
Nem, de viccet félretéve én sem értem miért nem akar emelkedni,pedig reggel szépen indult nyitásban!
Ui.:Ugye nincs harag!De ezt nem tudtam kihagyni!:))))
zborde
zborde 2005. 05. 10. 16:14
Előzmény: #2  matgab
matgab,
szerintem elég egyértelmű mi történik, ha a bc, egis és tulajdonképpen semmi nem tud emelkedni (a MOL-t a MOL vásárolja), hiába a jó jelentések, akkor szar van a palacsintában és ez már bűzlik rendesen ...
Majd egyszer eljön az idő amikor megint felfedezik a magyar és kelet európai piacot és akkor talán megint emelkedünk.
matgab 2005. 05. 10. 16:04
Előzmény: #1  portfolio
most akkó ezze meg mi van???
Látni akarom azt a +5-6%-ot amiért reggel megvettem a balekoktól ijjen ocsóér!

Topik gazda

matgab
4 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek