Tegnap este elsõként írta meg a Portfolio Ingatlan a bejelentést, hogy a napokban megkaphatja az építési engedélyt a GTC legújabb projektje, így nemsokára elkezdõdhet Pest elsõ mini "felhõkarcolójának", a 90 méter magas Twist
Először én is próbáltam odaképzelni de hát nem. . a twist torony mögött az bizony a Teve utca. a kép bal szélén látszik a SAMSUNG torony és tövében az OEP épület. a Róbert Károly krt átellenes oldalán (a kép jobb szélén a József Attila színház. . Szóval ezen a látványterven lebontják a rendőrpalotát.
Már megkapta az engedélyt szóval meg fog épülni. Írják a cikkben. A szembe oldalit még nem engedélyezték ezért az még kérdéses. De nagyon modern kinézete lesz a környéknek az Árpád-hídról ezek az irodaházak felépülnek.
Valóban, az agyam kizárta ezt a lehetőséget, de igazad van. Akkor vagy lebontják a halálcsillagot, vagy eltakarják, itt meg nem akarták terhelni vele a képet. Ha eltakarja a rendőröket, már nyertünk vele. De ez meg azért nem fog megvalósulni, mert a rendőröknek most fenn van egy csuda antennatornyuk, azt nem fogják hagyni leárnyékolni.
nemnem, ez az átellenes oldal (buszpályaudvar volt ott de szét van kapva a környék), ami meg az ízlésbeli dolgokat illeti az épület szerintem korrekt munka
Nekem tetszik. Végre kezd amolyan business negyed kialakulni Budapesten is. Ha szembe oldalon is épül egy 30 emeletes épület meg még mellette több kisebb egész jó nagy "iroda koncentráció" lesz a környéken.
Hogy tetszik a fõváros új mini "felhõkarcolója"? Nézd meg a képeket és szavazz!
Ugrás a cikkhez