Pontosan ezt nyomja. Nyomják. Tényleg hihetetlen. És ilyenkor azt nem tudom eldönteni, hogy engem/minket akarnak becsapni kampánycélból vagy saját kognitív disszonanciájuk miatt önmaguknak is kamuznak? (és meggyőzik saját magukat, hogy nem, nem úgy gondolták 3 éven keresztül - miközben bizonyíthatóan de)
Szoval miutan eveken keresztul irtal ide, hogy muszlimokat nem, nem, soha, neked semmi gondod azzal, hogy sajat velemenyed szerint, nem kotelessegunk, de csupa joszivusegbol befogadtunk kb 3000 muszlim migranst a genfi egyezmeny szerint, kb 5000 egyiptomi, iraki migranst pluszba mindjart allampolgarra is fogadtunk? Es higgyuk is el?
"Jon_Arbuckle 2016. július 07. 10:08 biztonságos országból nincsenek menekültek, csak (legális, vagy illegális) bevándorlók" . Ez alapján Afganisztánból, Irakból, Szíriából nem jöhetnek ide menekültek... Márpedig a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal szerint a csak tavaly befogadott 1300 “menekült” döntö többsége e 3 országból érkezett.
pl. melyik korábbi szövegem? egyébként #333-at sikerült már értelmezni? mert azzal pl. egyetértek (innentől kezdve hozzájárulok hogy idézzed nekem, annak ellenére, hogy nem tőlem van)
Pedig ebben a “kádár-népe” dumában nagy igazsága van. A komcsik legnagyobb károkozása a fejekben lett és ezt bizony még a mai napig nem heverte ki ez a társadalom, legalább 8 éve ráadásul már visszafelé haladunk e tekintetben (is)...
Hivatalos: 3555 menekültnek van magyar személyije