"Az ápolási napidíj is emelkedni fog két lépcsőben; január elsejétől négyszáz forint helyett hatszáz forintra, majd júliustól nyolcszáz forint lesz.
A tervezetben szerepel az is, hogy bevezetik a részleges térítési díjat a tartósan krónikus osztályon fekvők esetében a hetedik naptól. Ennek összege megegyezik az ápolási napidíjjal."
Nem a felesleges orvoslátogatókat fizettetik, a krónikus betegeket... Népakarat.
És a fenti emelést volt képük így indokolni:
"Emelkednek jövőre a betegellátás térítési díjai. Az előterjesztés megtalálható a Nemzeti Erőforrás Minisztérium honlapján is.
Szócska Miklós, az egészségügyért felelős államtitkár a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón elmondta, hogy a díjtétel-növekedés nem haladja meg a tervezett éves 3,5 százalékos inflációt, vagyis tételenként pár száz forintos emelésre lehet számítani."
Majd áruld el, hogy mit jelent a "gatyi". Gondolom, ómagyar kifejezés lehet, azt ugyanis nem tudom elképzelni egy hozzád hasonlóan nagyon nagy magyarról, akinek nyilván nagyon Nagy-Magyarország matrica van a kocsiján, meg nyilván nagyon nagy magyarként forradalmian ünnepelte az összes nemzeti ünnepünket az elmúlt években, meg nagyon nagyon büszke arra, hogy magyar, szóvel egy ilyen emberről elképzelhetetlen, hogy ne tudna rendesen magyarul. Vagy mégis? Mondjuk nem te lennél az első ezzel itt...
hogy értsd.
engem nem érdekel sem a vizitdíj, sem más lófasz.
a komenistákhoz fűződő viszonyom okát már az outsiderben egyszer leírtam, még egyszer nem fogom.
engem a liberálbolsevista ember típus szórakoztat.
Hazudtunk reggel, délben, este...
"Az ápolási napidíj is emelkedni fog két lépcsőben; január elsejétől négyszáz forint helyett hatszáz forintra, majd júliustól nyolcszáz forint lesz.
A tervezetben szerepel az is, hogy bevezetik a részleges térítési díjat a tartósan krónikus osztályon fekvők esetében a hetedik naptól. Ennek összege megegyezik az ápolási napidíjjal."
Nem a felesleges orvoslátogatókat fizettetik, a krónikus betegeket... Népakarat.
És a fenti emelést volt képük így indokolni:
"Emelkednek jövőre a betegellátás térítési díjai. Az előterjesztés megtalálható a Nemzeti Erőforrás Minisztérium honlapján is.
Szócska Miklós, az egészségügyért felelős államtitkár a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón elmondta, hogy a díjtétel-növekedés nem haladja meg a tervezett éves 3,5 százalékos inflációt, vagyis tételenként pár száz forintos emelésre lehet számítani."
Nyilván 100%/félév az infláció ugyebár...