Topiknyitó: Törölt felhasználó 2019. 12. 20. 09:48

Gréczy zaklatása HAZUGSÁG!  

Gréczy zaklatása HAZUGSÁG!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet 2019. 12. 20. 13:06
Előzmény: törölt hozzászólás
Te sem mehetsz majd a Pride-ra, ha ilyen "kirekesztő" vagy. Hogy van Alföldi Roberta? :)
Sehmet
Sehmet 2019. 12. 20. 13:04
Előzmény: #58  Törölt felhasználó
Az utolsó félmondatban igazad van. 
Törölt felhasználó 2019. 12. 20. 13:01
Előzmény: #47  Sehmet
Mindent le lehet írni, viszont nekem nem kell mindenkivel társalogni, egyébként meg nem én hoztam létre ezt az oldalt.
Tompajtas 2019. 12. 20. 13:00
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2019. 12. 20. 13:00
Előzmény: #49  peter_s
Nem döntöttem még el hogy ki az áldozat... tudnál néhány bizonyítékot mutatni arra hogy Gréczy valóban zaklatott valakit? Mert még a nő(k) nevét sem tudjuk. Az is lehet hogy férfinek küldözgette. Én sem szavazok a DK-ra, csak ámulok bámulok hogy egy ilyen fis fos cikk alapján Magyarországon ma megköveznek embereket... tiszta középkor... birka néppel bármit meg lehet csinálni.Egyébként az egészet csak azért dobták be hogy a Fideszes a családi karácsony asztalánál tudjon kontrázni az Uborkai ügyre. Ennyike meglátásom szerint. Ettől még a Fidesz elindult a lejtőn mert felsejlett az igazi arca a polgármestereknek. És az októberi bukta óta egyre sűrűbben bukkan fel az a valódi arc...
Törölt felhasználó 2019. 12. 20. 13:00
Előzmény: #49  peter_s
Nem döntöttem még el hogy ki az áldozat... tudnál néhány bizonyítékot mutatni arra hogy Gréczy valóban zaklatott valakit? Mert még a nő(k) nevét sem tudjuk. Az is lehet hogy férfinek küldözgette. Én sem szavazok a DK-ra, csak ámulok bámulok hogy egy ilyen fis fos cikk alapján Magyarországon ma megköveznek embereket... tiszta középkor... birka néppel bármit meg lehet csinálni.Egyébként az egészet csak azért dobták be hogy a Fideszes a családi karácsony asztalánál tudjon kontrázni az Uborkai ügyre. Ennyike meglátásom szerint. Ettől még a Fidesz elindult a lejtőn mert felsejlett az igazi arca a polgármestereknek. És az októberi bukta óta egyre sűrűbben bukkan fel az a valódi arc...
Tiborcfiam
Tiborcfiam 2019. 12. 20. 12:53
Előzmény: törölt hozzászólás
Hatalmas meglátás, persze hogy a borkai ügy miatt van, de attól még a Gréczi egy idióta, aki minél gyorsabban tűnik el a színről annál jobban jár. Amúgy az egész borkai ügy most már napról napra sokkal inkább a DK-t radírozza le a térképről, ők kreálták, ráadásul ilyen amatőr módon! :)
Sehmet
Sehmet 2019. 12. 20. 12:49
Előzmény: #48  AranyBika
Hát, ha az én kurzusaim alatt küldözgettek volna ilyeneket ..... 
Tompajtas 2019. 12. 20. 12:48
Törölt hozzászólás
Sehmet
Sehmet 2019. 12. 20. 12:47
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
Ez csak feltételezés. Személyiségi jogok miatt nem biztos, hogy megáll.
Törölt felhasználó 2019. 12. 20. 12:46
Előzmény: #48  AranyBika
én a számlakivonatomat szoktam,azzal nagyobb sikerem volt :)
peter_s 2019. 12. 20. 12:44
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
Nem mindegy neked, hogy ki a sértett? Te már eldöntötted előre, hogy bárki is legyen az, hazudik vagy fake news az egész. Ha fityiszesről kerültek nyilvánosságra a fotók, akkor már itt követelnéd a fejét, de mivel a másik oldal szektájának hívője vagy, ezért körömszakadtáig véded a kedvenc politikusaidat - ahogy a fideszes szekta hívők is teszik a sajátjukkal. Ugyanúgy viselkedsz, mint egy szektás fideszes, egyetlen különbség, hogy a másik szekértáborból tüzelsz, ennyi. 
Ami pedig ezt a topicot illeti, szégyen és gyalázat, hogy egy állítólag mérvadó gazdasági portálon ennyi politikai mocskot és szemetet eltűrnek. Ha az ember gazdasági, tőkepiaci véleményeket akar olvasni vagy brókercégekről tapasztalatokat begyűjteni, messze lejjebb kell görgetnie fórumban mert mindent megelőz ez a sok politikai bulvár mocsok, amit idehordtok a szektás haverjaiddal.
AranyBika
AranyBika 2019. 12. 20. 12:42
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
Ahh most őszintén ki nem küldte még el a brokiját lányoknak facebookon? :DD Egész egyetem erről szólt. 
Sehmet
Sehmet 2019. 12. 20. 12:41
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
A szoclib tolerancia jegyében bármit lehet írni, hisz a vélemény szabad, és a szólás-, valamint a véleménynyilvánítás - mint alapvető emberi jog - "szellemében" nem igazán lehet elfojtani a más véleményt, hisz azért hoztad létre ezt az oldal. Vagy nem? :)
Törölt felhasználó 2019. 12. 20. 12:38
Előzmény: #37  Sehmet
Ha lenne Gréczy ellen magánindítvány zaklatási ügyben,arról a közmédia napi 24 órában tájékoztatna minket :)
Törölt felhasználó 2019. 12. 20. 12:28
Előzmény: #44  Tiborcfiam
Szerintem meg nem ezt mondta, de hagyjuk, ha neked Zsolti írásai a mérvadóak, akkor nincs miről beszélnünk.
Tiborcfiam
Tiborcfiam 2019. 12. 20. 12:24
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
Mivel Gyurcsány szerint ez a dolog rendben van, így saját magára húzza rá, hogy ott mindenki ilyen, teljesen normális ha egy dk-s ilyen aberrált állat, ergo nem kell ide "Zsolti".
Törölt felhasználó 2019. 12. 20. 12:19
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
Hazaáruló Zsolti meg foltos alsógatyával kapcsolatos önazonosságról írogat, mintha Gyurcsány is ilyeneket csinálna.
Törölt felhasználó 2019. 12. 20. 12:18
Előzmény: #41  Tiborcfiam
Az ügy valóban kínos, de egyelőre nincs szó semmiféle bűncselekményről vagy a DK elveinek a szembeköpéséről.
Tiborcfiam
Tiborcfiam 2019. 12. 20. 12:02
Előzmény: #39  Törölt felhasználó
Hát elég nehéz nem összemosni Gyurcsány jobb kezét a Gyurcsánnyal, aki még ki is áll a jobbkeze mellett és szerinte az ügy kínos de amúgy minden rendben van. 

Topik gazda

Tozsdemagia
Tozsdemagia
4 2 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek