Grafikust vagy festőművészt, rajzolót keresek - különböző grafikai ötleteimet kellene megrajzolni, ahogy akarja/tudja a művész: lehet tusrajz, festmény, rézkarc, computeres grafika, stb. A lényeg, hogy azt lássam rajta, amit szeretnék.
.
(Fiverr-en már próbálkoztam, lényegében sikertelenül) Ettől függetlenül is: ha valaki hoz nekem a Fiverr-en grafikust vagy festőművészt, rajzolót, azt sörrel, borral stb. tudom jutalmazni, vagy egyéb módon. A lényeg: különböző grafikai ötleteimet kellene megrajzolni, ahogy akarja a művész.
Milyen sört, és milyen minőségben tudsz rajzolni? Nem vagyok homi, én is puncinyaló hetero vagyok, mint (gondolom) Te is. Semmiféle szexuális témát nem akarok megrendelni amúgy :)) Szabad kézzel tudsz jól, kifejezően rajzolni vagy computeren? Pár képet be tudnál rakni azokból, amiket készítettél bármikor is? Referenciaként, nyilván nem ellopni akarom, tudtommal nem is lehet olyat. Ha vannak jó műveid, akár vevő is lennék rá... nem tudom, hogy tudtad-e, de kortárs művészeti alkotás leírható az szja-ból.
Kép méretétől és minőségétől függően fizetnék érte, megegyezés szerint.
Számlaképesség nem előfeltétel, de előbb vagy utóbb a hosszabb távú
együttműködés érdekében szükség LEHET rá. (Nem feltétlenül lesz.)
Egyébként lehet valaki adószámos magánszemély is, az nem kerül semmibe: sem TB-t, sem mást nem kell fizetni egy fillért sem. Ha jó a munka, és
hosszú távon együtt tudunk működni, akkor megcsinálom a regisztrációt,
ha ez a kérés.
Grafikust vagy festőművészt, rajzolót keresek - különböző grafikai ötleteimet kellene megrajzolni, ahogy akarja/tudja a művész: lehet tusrajz, festmény, rézkarc, computeres grafika, stb. A lényeg, hogy azt lássam rajta, amit szeretnék. . (Fiverr-en már próbálkoztam, lényegében sikertelenül) Ettől függetlenül is: ha valaki hoz nekem a Fiverr-en grafikust vagy festőművészt, rajzolót, azt sörrel, borral stb. tudom jutalmazni, vagy egyéb módon. A lényeg: különböző grafikai ötleteimet kellene megrajzolni, ahogy akarja a művész.
Grafikust vagy festőművészt, rajzolót keresek
.
(Fiverr-en már próbálkoztam, lényegében sikertelenül) Ettől függetlenül is: ha valaki hoz nekem a Fiverr-en grafikust vagy festőművészt, rajzolót, azt sörrel, borral stb. tudom jutalmazni, vagy egyéb módon. A lényeg: különböző grafikai ötleteimet kellene megrajzolni, ahogy akarja a művész.