Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
Csak engem léptet ki folyamatosan? A régi felületen egyszer bejelentkeztem és hónapokig bent voltam, itt meg állandóan kiléptet (és ha bent vagyok épp, azt sem látom sehol kiírva, mint a réginél). Amikor idejöttem, egy nagyon jó fórumfelület volt. Aztán talán 8-10 éve jött az újabb, ami sokkal szarabb lett, de megszoktuk. Úgy látszik itt a lefelé fejlődés az irány.
Tisztelt gépház van egy topikom, amit én hoztam létre, bejött egy provokáló, próbáltam a moderálást, nem működik hiába nyomok a moderálásra kaphatok segítséget, mit kell tennem? még sosem moderáltam ki senkit és nem tudok úgy sem írni, hogy ne az előző hozzászólóra nyomnék, akinek semmi köze a kérésemhez ha segítenek, megköszönöm
T. gépház van egy topikom, amit én hoztam létre, bejött egy provokáló, próbáltam a moderálást, nem működik hiába nyomok a moderálásra kaphatok segítséget, mit kell tennem? még sosem moderáltam ki senkit
Hol találom a korábbi https://www.portfolio.hu/befalap/lista.php oldalt, ahol figyelőlistára össze tudtam gyűjteni az engem érdeklő befektetési alapok napi árfolyamait?
A frissen reklámozott 'árfolyamok" menüpont alatt az adott részvényre kattintva csak és kizárólag a mai napi forgalom látszódik. Sem a korábbi adatok (havi, éves maximum, minimum), sem a korábbi grafikonok (havi, 3 havi, éves, 5 éves) nem jelennek meg.
Ja, bocs, a főoldalon megmaradt a félkövér betű a topikoknál, vissza az egész... ott is le kellene venni normál vastagra.
Törölt felhasználó2019. 09. 09. 17:12
Nagyon jó, hogy a "Legfrissebb topikok" félkövér betűkészletét gyorsan újragondoltátok és csak a kedvenc topikok maradtak félkövérnek. Csak így tovább! :)
Meglepődsz, honnan derül ki, hogy be vagy-e jelentkezve, két dologból látszik: 1. A felső menü felett jobb oldalon van a kereső nagyító, mellette egy emberalak. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor sötétszürke az ember, ha be vagy jelentkezve, akkor narancs színű. 2. Nem látszik a nagy narancs "Új hozzászólás" gomb itt felül, ha nem vagy bejelentkezve. Tehát látszik, más kérdés, hogy ennél azért egyértelműbben és feltűnőbben is lehetett volna mutatni :)
Csak tesztelek, ugyanis semmi nyoma nincs annak, hogy épp be vagyok jelentkezve vagy nem. Indirekt módon "új téma nyitásával" kiderül. A külcsín mellett az alapvető funkciók sem lettek végiggondolva.
Gratulálok a fejlesztői csapatnak. Az előző sz@rt is sikerült alulmúlni... Azért egyszer nem lenne hülyeség egy tesztoldalon kikérni az olvasók és a fórumozók véleményét (hátha az észrevételek hatására sikerülne egy használható honlapot összerakni)...
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!