Ja, amúgy rekazoe, eléggé unalmas már, hogy majd' minden héten beírja valaki, hogy most fog megindulni. Remélem, igazad lesz, de ha nem tudod alátámasztani semmivel, inkább hallgass...
A Hankook gumigyárral kapcsolatban folyik valami per a fővárosi bírósággal. Az ítélet szerint a kormány, a támogatások mértékéről köteles a nyilvánosságot tájékoztatni. Nyilvánosságra hozták tehát az odaítélt támogatás összegét, de nem csak az említett cégét, hanem az összes többiét is. Csodálkozva olvastam a Genesis támogatásának összegét: 28 milliárd Ft. Én sokkal kevesebbre emlékszem! Ki tud erről valamit? (A Hankookról is kiderült, hogy sokkal többről állapodtak meg a színfalak mögött, mint amennyit nyilvánosságra hoztak, vajon nem járt-e így a Genesis is?)
Hatlövetűvel kalapban? És be is jönnek vagy csak közelítenek? Jó lesz vigyázni. Megváltoztattam álláspontomat. Kutyus további aktív agitprop tevékenységére számítok. Hasznos a munkája. Hamarosan megkavarom ezt az állóvizet, de hadd essen még minél többet.
Closingbell, meglepődtem a beírásaidon, 1- "nem lesz itt gond. biztos"- mire alapozod?! 2- ebbe a topicba bárki írhat! ez benne a jó! Mindazok akik 2600-2800-nál folyamatosan vételeket "kiabáltak", és még most is megvannak elégedve magukkal az iwiw-en vannak
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...