Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Minek eladni? Jó gyorsjelentés jöhet, mindenhol fogy a víz. Kemény nyarunk volt, állandóan üresek voltak vizes polcok az áruházakban. Szerintem jó lesz.Tele van fosós büfikkel a fórum, ez a gond. Mennyit adnál el. Megvegyem?
Nézzünk egy havi chartot!
Ugyanazzal a havi dupla aljjal indult a móka, mint az összes kicsiben. Mind törte a csökkenő havi trendet. Dupla alj kitörés, majd visszateszt, és tépés 50re.. nagy forgalmú emelkedés, csorgás most vissza havin, de emelkedőn belül.
Nálam korrekciózott annyit 50-32re, hogy megpróbáljam.
link
Nincs bennem semmi megfogalmazva. Chartot nem láttam rosszank. Tervek voltak itt a cégben. Víz kell mindig, meg hiány is lesz belőle. Meg rekord szinten fogytak a palackos vizek idén.. emelkedő trendben ez is. Más nincs. Ha megy a többi ez is megy, legyen diverzifikációm, ahogy mondtam anno. Mindenben 1-1Milla. Mondjuk olyan keveset sosem tudok venni :)
Nekem nem éri meg annál kisebbel játszani
Mondtam, hogy veszek más kis papírokat is.
Nutexet is vettem tegnap is, Futurt sem ma vettem. Majd még veszem ha emelkedik. Ha eszik ,akkor meg lent bővítek. Most itt pang
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi