Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
vannak ezek a csúcsok ennél a papírnál is hogy meghúzzák, aztán korrigál le. de ez több napos mutatvány. na azon hezitálok hogy 80 alá bekorrigál-e vajon, mert akkor lehet dobni kéne és lentebb visszavenni...
hetes, havi gyertya elég jól fest. napos picit csúnya (eddig!). emelkedő sávból felfelé szépen kijött, 78 feletti záróval felette is marad. napos, hetes, havi RSI sem annyira agresszív (picit túlvett, de egyáltalán nem 90-100 közötti érték). Bollingerből ugyan kilóg, de jövő héten azt majd szépen helyre hozza! semmi okom panaszra! ja és ma is 244M forgalom (eddig!) :))
hát én nyugodtabb vagyok még úgy is, hogy ma nem pluszos (eddig!) mintha a Nordban lenne a pénzem. persze azért a 24,7-en vett 60k-t bent hagyhattam volna :D
Gyerünk, gyerünk, húzzunk bele, ne maradjunk szégyenbe a Nord mellett, ami 10% pluszban van jelenleg. Ez sokkal értékesebb papír, a Nord őrület számomra érthetetlen.
Jól számoltad, kb 106 körüli a kövi fibó szint. A rés betöltése kiváló hogy itt kialakuljon egy masszív támasz. Ez elengedhetetlen ahhoz hogy 100 felett jusson levegő. Ha 100 fölött meg tudjuk vetni a lábunkat hamarosan az kiváló lenne. (ui: lefelé nem nagyon látnék reális visszatesztet, nincs mire)
Igen a rést én is néztem. Hamar betöltötte, szóval emiatt már nem kell korrekcióznia. TA alapon nekem 107-108 körül jön ki a következő fibo (kb. csésze emelkedése). A mostani emelkedéssel pedig már jóval fölötte. Meglátjuk.
Köszönöm. TA a füles csészére mért célár olyan 92-98 között van. Azt ma elérte, sőt már esett is. Én még tartom egyelőre. Boliból kilóg, de ma visszatér, ha nem lesz nagy up. Valakinek van más ötlete akár TA, akár más alapon?
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi