Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
aha, úgy látom akkor 1 csésze tea helyett 2 csészét kapunk. készül a második csésze az összenőtt csészékből :D a grafikont nézve 1 hetet adok neki max mire kilő. miért lőne ki? hát a forgalmi adatok! nagy, zöld gyertyás vételi napok , nagy forgalommal 40 óta. Egyetlen nagyobb pirosat látok (dec. 18.) 79 nem kérdés, inkább az hogy ott megáll-e. mert nordot én 32 környékére sejtettem aztán még csak ma fogják tömni, 32 felett - szerintem.
Jah! Nem arra gondoltam, hogy most Te is benne vagy, hanem ha valami komolyabb megmozdulás van, akkor azért Veled is számolni kell. :D :D A triótokra gondoltam. :) Meg arra céloztam, hogy 8500 darab a Ti mennyiségetekhez képest semmiség. :)
Számomra az nem világos, hogy Gyuripapa most akkor újra 58-ra várja, majd 68 és 84? Mert egy ilyen beírása már volt 2 hete. Ha most nem vár leszúrást 58-ra akkor miért adta el? Vagy félreértek valamit.
8500,db. Nem sok. Ennel nekem is több van pedg én nem tartom sokra ezt a cuccot. de miutan minden kicsibol kell tartani ebből is van . Várom 80ra ahogy Gyuri bácsi írta.
Gyuripapa írta a kisbüfik topikba h kiszállt 65-ön, így most szerintem a "követői" adják szvsz, real 62. Remélem azért megjön a vételi kedv, szépen lépkedtünk felfelé.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi