Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
itt szerintem lenyegtelen az ar. a papirt az utolso negyedevben zsakoltak es ez mara tisztan latszik a konyvon, teljesen leapadt. itt hamarosan valami lesz...
Nem tudom kovetni ezt a sok nicket, pedig neked volt ez elotti nicked is, de nem tudom ki. En ezt a sok nev valtast nem tudom kovetni, azt sem tudom minek. Kicsit trollos is mindegyik nick, azt sem tudom mire jo. Bettina hadd vegye csak amit szeretne. Miert baj az?! Mindenki keressen, attol lesz tobb penze, es ha tobb penze lesz mkinek, meg tobb papirt tudnak venni, azok meg a veteltol emelkedhetnek
Mi ez a sok károgó itt? Felvilágosíthatna valaki. Eddig kihalt volt a fórum, most meg megjelentek a varjak. Amivel nem is lenne gond, de megint minek örülünk? A másik bukójának vagy nagyon ráérünk? :) Én értem, hogy szerinted Trump szisztematikusan tömi, de kit? 2 milliót eladni nem 2 nap úgy, hogy nincs is vevő. Azzal számoltál, hogy átlag 60ft-al adja el, úgy jön ki a 100 milla neki. De kinek adja el? Aki akart múltkor bevásárolt 58Ft könyékén. Például Gyuripapa. Nem csak a 2 millió darabbal kell számolni, hanem azokkal is akik 58 környékén bevásároltak számítva arra, hogy irány a 100. Így már nem 2 millió papír lesz a piacon ami potenciálisan eladó. Hanem több. Persze lehet, hogy rosszul gondolom.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi