Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Set 2.0 akartak csinálni. Látjuk ott is mi lett a vége. Sobadi bent ragadt kb nullába lehet. A többi speka kiszállt. Itt Ery borított először de szerintem már ő sem tud kiszállni nullában mert nincs vevő. Állítólag 11 napja nem vett senki tokent. Úgyhogy itthon aki akart vett. Minek vették ők tudják.
Erynek nem kellett a token. Kbr átvette tőle a követelést és kapott belőle 80 millió tokent. Úgyhogy az a 36 millió már előre el lett költve .Annyival kevesebb pénz jön be a tokenből. Kaptak volna az asszonnyal 666 millió tokent ha megvan a 2 milliárd értékesítésből. Erre inkább vesz nem fura senkinek? Ez volt az a pont amikor tisztán látszott hogy már a nagytulajok se hisznek benne. Akinek még ekkor se esett le hogy átverés van az várja meg nyugodtan amíg 30 ft lesz.
Azt nem értem Eryék miért nem mennek ki Ózdra, fognak valami Balogh Levente nevű kancigányt, átadja neki a pakkját OTC-n, aztán ha van cash meg lehetne indítani a reszvenyt.
Az elmúlt egy év szerintem vakvágány volt. Amikor az egyik speka kiszórta a pakkja felét tavaly valahol vsúcsközelben, szerintem akkor bukott be meg a mutatvány. Tavaly karácsonyra 200 as árfolyam volt igérve. Most azt hallani, hogy a tokenek 120ig vihetik...... hát nem tudom
Se tudás se pénz. Elloptak egy ötletet Fodortól. Csak beszopták ennyi a történet röviden. Nézzük kik ülnek az ITben. Ez elmond mindent mennyire komoly cég. Azt hittem lesz csavar azért titkolóznak. Hát nincs. És már spekázni se lehet mert figyel minden rezdülésre az MNB.
Profilváltás kevés, ha nincs mögötte tudás, szakértelem és kapcsolatok. Én sem állik neki bux hatizni mert Hathor ezzel havi egy millát keres. Illetve neki állhatok (profilt válthatok), de értelme semmi nem lesz, sőt még bukok is.
ennek reszeltek, még mindig. Egészen addig, míg el nem kezdődik valami értelmes dolog. Ez lehetne akár a hvg-s cikkek tartalmához kapcsolódó tevékenység. Vízgazdálkodás. Lehet, profilt kell váltani, kiegészíteni és nem csak vízpalackozással, koinnal foglalkozni, hanem víztározás területére is belépni.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi