Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Hangulatcsinálónak Egy spekuláns feljegyzései. Ezzel kezdd, aztán lehet válogatni, hogy tőzsdepszichológia, TA, kereskedési stratégiák irányába olvasol tovább először. Én a TA majd a pszicho irányt választottam, kereskedési taktikákat, stratégiákat pedig a fórumból, illetve saját édes illetve keserű tapasztalatimból fejlesztem.
Annyira szeretem, ahogyan gondolkodsz. Itt a kulcsa a egésznek! A profi mentalitás csírája, ha totálisan el tudsz vonatkoztatni a pénztől, sokkal fontosabb, hogy igazad volt-e vagy nem. Ha igazad volt, a pénz csak másodlagos és szükségszerű velejárója a jó döntésnek!
Jaja, utólag, de bánkódni nem kell, csak örülni a nyerőnek. Nem is annyira a pénz miatt, hanem mert visszaigazolást kap az ember, hogy igen, jól döntöttem, jól láttam, jól sejtettem, tőzsdecápa vagyok b+. :D :D :D
Bánkódom én is:Nord...11 miatt. 6-6.45-ig vettem.. G.sparkba is belefáradtam: 2300-tól. 3860-nál liquidáltam. Egy bánt még: Luxi/fotex: lassú, kicsi, de már plusszos. Molt várom még a helyére.Csak utólag okos az ember!!
Még egy apróság. Nem felbeszélés, csak egy gondolat. Nem követem el mégegyszer ugyanazt a hibát, mint Konzumban, Nordban, Est-ben. Nem szállok ki túl korán, ha beindul a rally. (Konzi 1000, Nord 10, Est 5Ft)
Nem csak optimizmus. Volt már 400k vevő 40-en, akik meg is kapták. Ők már nem adják el 40 alatt. Tehát innen van minimum 10% up rövid távon, mivel akinek 40 volt a célára, annak még mindig 40, tehát lesz annyi legalább hamarosan. Lásd még Nord. ;)
Csípem az optimizmusodat.Ezt (is) így lehet csinálni. Várjuk a kitörést, addig meg veszegetünk.../csak már mocorogna valamit a piac, avagy szálljon már le a molocska a helyére...2840-50/További sik.optimizmust!☺
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi