Úgy gondolom a valós Futuraqua részvényesek el vannak nyomva, a sok troll, papír nélküli kárörvendő miatt nem ír. Hátha van a részvényeseknek mondanivalójuk, itt megtehetik.
Maradjunk csak és kizárólag Futuraqua témánál, ne másik részvények kitárgyalásánál, ne a személyeskedésnél, milyen vért szeretsz, meg hanyas a lábad hozzászólásoknál.
Személyeskedés, egymás cseszegetése itt törléssel jár.
Amugy futur reszvenyesek topikja. Nem baj, irjanak ide is a papir nelkuliek. Fent vesznek, lent adnak. Fent oromkodnek, lent fanyalognak. A tozsdezo kisbufik 90-95%a vesztes. Ez sosem valtozik. En kiszallok ebbol a vegrelensegig tarto vitatkozasbol. Nyerjenek a reszveny nelkuliek, varja mindenki az 5-9-10Ftot, csodot. Semmi ertelme itt barmit irni, de tenyleg. Barmit irsz pozitivat szetszednek a papir nelkuli lebeszelok. Legyen nekik jo. Udv
Koszi a hozzaszolast. Elfogadom velemenyed. Koszonom. Szerintem ott is realis voltam, itt is. Nem buktam meg kis reszvenyben. Meglatjuk itt mi lesz. 4IGot meghagyom masnak, nincs bajom ha mas azt veszi. En nem beszelek le senkit mas papir vetelerol. Elfogadom, hogy itt mindenki lebeszel. Minden jot
A semmiből kivenni? Setben is jól sikerült a friss tőke, sikerült fals képet festeni a cégről. A chart nem mutat semmit. A token teljesen halott, amíg a dollármilliardokkal fejlesztett tokenek nem mennek, addig nehéz lesz erre beugrasztani bárkit. Nagy tőkét nem hozol be az írásaiddal, pár 10-100 ezer pedig nem fordítja pluszba. Nutexba pozin kívül jókat írtál, kár lejaratni magad ezekkel a mellébeszélésekkel. Szállj ki tedd át 4igbe és év végéig nullán leszel.
Minden esetre nem art az ovatossag ezert en mar nem bovitek, kivarom mi lesz. Ha jo irany lesz akkor meg lehet majd venni csak egy kicsit dragabban. Legyen ugy azt kivanom.:))
Igy van, a strategia le van irva itt a jelentesben ujra, es azt irjak elkotelezettek mellette. Ugy latom nem az arbevetel szamit most, hanem a jovobeli tervek. Kozgyules utan kiderul lesz-e valtozas. Ugy olvastam a jelentesben, ujfajta tokeneket is szeretnenek kibocsatani. Ki rakna be sajat toket egy csod cegbe amugy? A toke emeles kompenzalja a veszteseget. Gondolom nrm feneketlen kutba dobaljak a penzuket hiaba. Kiderul majd.
Nekem nem negativ a velemenyem, mert bizom a tokebevonas sikeressegeben es a viz ertekeben. Az hogy ezt a szar helyzetet hogyan fogjak vegul rendbe tenni nem tudom, de a felvazolt elkepzeles jonak tunik.
Masnak csod a velemenye, nekem meg ez. Nekem miert nem lehet velemenyem, es az pozitiv? Mert mindenki negativ? En mindig firditva csinalom mint a tobbi forumos. Ez nem derult meg ki?
Futuraqua részvényesek topikja
Maradjunk csak és kizárólag Futuraqua témánál, ne másik részvények kitárgyalásánál, ne a személyeskedésnél, milyen vért szeretsz, meg hanyas a lábad hozzászólásoknál.
Személyeskedés, egymás cseszegetése itt törléssel jár.