Úgy gondolom a valós Futuraqua részvényesek el vannak nyomva, a sok troll, papír nélküli kárörvendő miatt nem ír. Hátha van a részvényeseknek mondanivalójuk, itt megtehetik.
Maradjunk csak és kizárólag Futuraqua témánál, ne másik részvények kitárgyalásánál, ne a személyeskedésnél, milyen vért szeretsz, meg hanyas a lábad hozzászólásoknál.
Személyeskedés, egymás cseszegetése itt törléssel jár.
Lassuk folytatodik-e a kozgyules ota tarto emelkedes a valtozasra? 3eves chart, 80%os eses utan a stagnalo haromszogbol elindult fel a papir, az elmult egy hetben https://kepkuldes.com/image/ij2HEL
Ha hozza veszem a Watereum token vizveteli legetoseget, a szekszardi vizbazist, az Alapi felujitott palackozot a kuttal, telket, plusz a szomszedos megvett ingatlanokat, es a jovo aszalyos vizhianyos jovot, plusz a vezetoseg bejovetelekori 60as arfolyamszintet, akkor tul alulertekelt a papir szamomra. 40-50Ft teljesen realis varakozas lehet ezen gondolatok menten. Nekem
Itthon sem lehet lefogni a hazai reszvenypiacot. Ahogy az Energia piac lenyugodott, ugy ukrajna is visszaverte az oroszokat, es idehaza is megegyezes van EUval, ezaltal biztositva lesznek az EUs penzek tovabb. Ezen folyamatokra Bux index 15-20% kozott emelkedett az elmult 1-2honapban, OTP 25%ot, kis papirokban tobb is 20%ot. Itt elnaradt a vart csod, a vart penztelenseg. Ezen masok altal vart csod esemenyek miatt esett a papir 130rol 15Ftra a papir. Jelenleg 20alatt szerintem ezaltal alul arazott a papir. Meglatjuk a folytatast
07:00Megvolt az alja? Könnyen lehet, hogy éppen most lett vége a medvepiacnak " Egész évben a medvéé volt a főszerep, viszont az elmúlt egy hónapban beindulhatott egy fordulat a részvénypiacokon. Ugyan még mindig kemény kétszámjegyű csökkenés figyelhető meg az indexek idei évi teljesítményében, a Dow Jones ipari index, ami főleg a value részvényeket foglalja magába, már csak 10 százalékra van attól, hogy új csúcsot döntsön. A jelenlegi adatok lassulást mutatnak az amerikai gazdasági motorban, viszont még mindig elég erős az amerikai gazdaság, ahhoz, hogy elkerülje vagy csak egy szokásos medve piaci emelkedés, hanem akár a medve piaci esésnek a végét jelentheti."
De ezt miert kell minden nap leirni? Ez erdemben semmit nem rak a forumhoz, hogy a reszvenyes sopankodik. Egesz forum errol szol, a megbanasrol, minden topik. Ez a tozsde intezmenye. Senkit nem rangatnak ide pisztollyal, hogy vegyel. Ha veszel, tudnod kell a tozsde kockazattal jar, es a Kosztolany kityaja alapjan az arfolyam neha elore szalad, neha hatra. Hat most hatra van szaladva. Meg kell kergetni, menjen elore
Komolyan is beszélhetünk erről a cégről csak nincs mit, nekem is van rv-m már régóta itt. Ezt a bandát nem tudom már komolyan venni. Alig várom hogy kiszabaduljak, remélem a következő öt évben sikerül. Ez a mostani bűvészmutatvány is eddig semmiről nem győzött meg. :D
Futuraqua részvényesek topikja
Maradjunk csak és kizárólag Futuraqua témánál, ne másik részvények kitárgyalásánál, ne a személyeskedésnél, milyen vért szeretsz, meg hanyas a lábad hozzászólásoknál.
Személyeskedés, egymás cseszegetése itt törléssel jár.