Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Mondjuk 30k-val 65re lehetne húzni... Nincs valakinek egy longos chartja? 😆😆
Törölt felhasználó2020. 03. 18. 08:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
Azért hathor 2 hónapja mondta, hogy kis részvények felejtősek. Persze megint nem rá hallgattam. Most itt van a csodavárás eredménye 😎 Fodoréknak van még papírja vajon?
Igen,szerencses voltam. Masba viszont ugyanugy beragadtam,szoval nagy atlagban kevesen tudtak itt nagyot huzni,kiveve azok,akik eddig sosem tozsdeztek,3 hete leptek be,es egybol shortolassal kezdtek a palyafutasukat. Hanyan is lehetnek ilyenek osszesen?:-)
Teljesen igaza van stroppanak,ha csak egy szemernyi sutnivalojuk van elhalasztjak a bevezetest. Az embereknek a legkisebb gondjuk is nagyobb annal,h ilyen megfoghatatlan hype termeket vegyenek tozsden. Egyszeruen elparolgott a megfelelo ido a kibocsatashoz,ugyanolyan balul sulhet el mint a FED akcioja. Ki varni a megfelelo idot,a mostani korulmenyek kozepette egy ket honap ide v oda ugysem szamit,viszont elkerulheti a teljes erdektelenseget es bukast. Ontokonszuras lenne mist egy ilyen dologgal piacra rukkolni.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)