Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Örülök hogy végre tönkre teszed a sok kisbufit. Dozeroltasd be a céget hajrá, éljen a morális bármi csoda a zászlón. Ja és siess mert mindjárt kgy, nehéz már extra pontot felvenni. :)
Számomra ez a fórumos erőlködés csak szájkarate. Ha valakinek valós jogi sérelme van, de nem teszi meg a megfelelő lépéseket ennek megfelelően, viszont egy nyilvános fórumon nyüszög miközben semmi érdekeltsége sincs a cégben, pusztán morális okokra hivatkozva, tipikus Andersen.
Értem, akkor az illető csak hobbiból besétált az mnb recepcióra, lőtt 3 képet, kitette a fészbúkra (mondjuk azt nem tudom, hogy az mnb biztonsági őre vagy az éppen telefonáló recepciós úr hozzájárult-e, hogy az arcuk kitakarás nélkül látszódjon/személyisági jogok,/) és ennyi a történet?
Azért kellene bármi tájékoztatást kitenni mert a Valentin itt pörög a fórumon? Ugyan már. Azért mert valaki valamit ír egy fórumon nem lesz hivatalos BÉT közlemény, jól is néznénk ki. Ami nincs arról nem kell tájékoztatni.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)