Engem senki nem ultett be. En magamtol veszem, vettem mindig. En nem mutogatok masokra, mint a forum tobbi tagjai, hogy kis pisti a hibas, hogy en vettem
Felhatalmazást kapnak, az még pont semmi konkrétat sem jelent. De reménynek pont ideális. Ha lenne valami nem gondolod, hogy gyűjtenék és felfelé menne nem lefelé? Tudom, hogy KBR beültetett, de könyörgöm ébredj már fel.
Lehet már senki. Mégis miből fizetnék? A nyereségből, árbevételből biztos nem. Más meg nincs. Elkezdődött a válság és a cégnek eddig se ment. Nagyrészt mindig is csak a remény volt helytelen kitörési iránnyal (körenyezettudatosság eladhatósága itthon)
Allamcsoddel egyutt. Nem olvasod a forumot? Az egesz forum ezekre a csod dumakra esik. Qrmany, Qrban, Eltolcsy, Fosrint, Allqmcsod, futur csod.. Csak ezt olvasni ejjel-nappal. 1eve amikor en irtam, akkor milyen eses? Milyen negativ spiral? Most otodolt minden papir, OTP harmadolas, Mtelekom es Opus hetedelessel csak csod dumak vannak. Vicces. Komolyan
Később se. A 40Ft-os tőkeemelés is nem más volt, mint agósságátkonvertálás. (tagi kölcsön) Ezt csak azért írom le, mert abban a tudatban vagy, hogy a tőkeemelés összege bent csilingel a kasszában.
Szerintem most jegyeztek be a 40HUFos toke emelest. Kozlemeny volt rola. Az ujabb toke emeles meg a masfel het mulva tartando kozgyules napirendi pontja, az IT tagvalasztassal es alapszabaly modositassal egyutt. Nem lenne egyszerubb bezarniuk a boltot ha ugy van, ahogy vetititek itt?
Futuraqua NYRT reálisan