ÜDVÖZLÖK MINDEN FUSO RÉSZVÉNYEST ÉS SZIMPATIZÁNST ÉS KÍVÁNOK NEKIK SOK SIKERT ÉS JÓ FÓRUMOZÁST!:-)
(Ellenben megkérek minden rosszindulatú, gyűlölködő, rágalmazó, részvénnyel nem rendelkező fórumozott, hogy ezt a fórumot kíméljék meg a jelenlétüktől és a károgásuktól! Köszönöm!)
azért ha belegondolunk ez mennyire irányított libatömés :D:D:D edd meg a szükséges rossz csatornákat is, ha kell ha nem :D rendkívül demokratikus :P és ezt emberek döntik el. mi - emberek - döntjük el, hogy mit KELL nézzél :D néha brutális belegondolni hova fajult az emberiség :P
pár hónapja volt az indexen, h még az usa-ban sincs olyan lehetőség, h külön lehetne összeválogatni a csatornákat, de ott már megy róla a huzavona. a tévétársaságok persze nem akarják, de úgyis engedniük kell előbb-uóbb.
egyébként ötletében ez nem egy kicsit Mindig-TV beütéses? mármint amin ugye szintén összeválogathatod milyen csatornákat akarsz nézni, ha jól tudom. szerintem működni tud.
de a szolgáltatóknak a nagy csomag a kifizetőbb, mert 1-1 csatorna díj (amit a csatornának fizetnek a ty "kábelesek") az kötött és fix bevétel.
és ezek a tévések nem szívesen mennek bele az ilyen válogatásos dolgokba épp ezért, mert ha ez elterjed akkor csökken a foghatóságuk. ami reklám bevétel csökkenést jelent
ezt meg senki se akarja
épp ezért nem terjedtek el a tematikus szórások nagyon
de kint vannak ilyenek!!! pl csak sport csatornák, természetiek stb.
hogy a műholdas adásokról ne is beszéljünk
gondolom a Fuso ezt célozza... valamilyen módon megállapodni a UPC-vel meg a többivel, hogy a tag pénzér nézhessen egy adott műsort amit szeret, és a csatorna helyett a műsorért fizessen. egyszeri, vagy havidíjért vagy alkalmankénti díjért... VAGY direktbe a tv csatornához megy (én példám esetében diszkovery, tv2 szeméthegy, stb...) és velük állapodik meg, hogy ne csatornacsomagért vagy csatornáért kelljen fizetni, hanem műsorért. mekkora király. tönkremennének a TVk szerintem... vége lenne a sok szemétnek. kiderülne ténylegesen hány embert érdekel a bartók feeling az m1-en, vagy banditák közt a másik csatornán... asszem hamar lenullázódna pár tv társaság...
FUSO: RALLY!!!
(Ellenben megkérek minden rosszindulatú, gyűlölködő, rágalmazó, részvénnyel nem rendelkező fórumozott, hogy ezt a fórumot kíméljék meg a jelenlétüktől és a károgásuktól! Köszönöm!)