Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Miért kellene ma öteni?
Miért kellne ma csökkenni?
A tegnapi nagy korrekció is +7,5 % lett. Soha rosszabbat mára is!
(ha csak +1%, már annak is örülünk...)
Csak a Humansoft vezért váltották le.Nem ezt várták a cégtől.Többi vezető nem lesz bántva.Mindig a cég életében a 2. félévben képződik a nyereség.
Az,hogy 1-2 napig vissza korrekciózunk lehet,de szerintem rövid távon már 3000 felett lehetünk.(1-2 hét)
Én azt is el tudom képzelni, hogy kinyit 2500 körül, lehet, hogy leszórják még páran olyan 2300-ig aztán szépen felzár onnan 2600-2650-re nap végén.
Most nehéz kitalálni itt...
A fő kérdés, hogy elhiszik-e az emberek, hogy mekkora lehetőség van most, és az árfolyam magasabb szintre lép, meg fog még lépni.
50-60%-os növekedés volt most, sokan ezt túlzásnak tartják és erős korrekciót várnak (1600-ra vissza - ezt kis vszínűségűnek tartom), de nézzük csak meg Orco-t, ami le volt nyomva nagyon és mikor magához tért, 1670-ről ment 3150-ig néhány nap alatt!
Freesoft 1 éve már csak csökken, más részvény 2-3-4szerezett március óta!
És itt most pénz is van, nem csak lufi!
Szóval miért is kellene visszatérni az 1500-1600-as mélyponthoz???
én ekkora emelkedés után biztos valamekkora visszaesésre számítanák ami azt jelenti hogy jobb a vétellel várni, ha nem akarod a pénzed elvesztegetni. Amúgy nekem nem világos, hogy ekkora siker után miért kell a vezetőséget visszahívni(a féléves eredmény miatt), mindenkit visszahívnak vagy csak a humansooft vezetőjét?? nem tudom, de ez kicsit baljós dolog, de holnap megtudjuk
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace