Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
van aki csak a blue chipekben utazik. nem értem miért.
az ötezerrel vacakol az oti egy hónapja. tavaly nov. jó nagyot szívtam otíliával, nem a szívem csücske.
futik is szép ződek, ámerika felébred és száguldunk tovább! remélem ad egy kis löketet, mert most nagy a punnyadás. oti fórumba 11 perce nem írt senki! :-)
Szerintem se kell itt annira parázni, ami most megy, az tényleg csak a közepes spekik játszótere, mert tisztában vannak vele, hogy mindenki alig várja, hogy vehessen, ha pedig le-le öntik azonnal tudnak venni olcsóbban, majd eljátszák feljebb is és így tovább. Ilyenkor mozizni kell! És a saját magunknak kitűzött céláron pedig eladni a fenébe!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace