Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
2600 már csütörtökön a hír után írtam,hogy elfogynak az eladók akkor gyorsul.Nem hittem volna,hogy erre a 3. napon kerül csak sor.2609-en 2000db eladó na ha ezt kiütik szabadul el igazán.Tartani és várni a kommentre a cégtől mert az 2 napig megint limitet jelenthet.
Osztom a véleményedet.
Tegnap 648ft-al emelkedett a decemberi határidő.Ez azt jelenti akinek 1000db rv.-je volt ma 6480000ft-al van több a számláján.Ez akár újabb vételi erőt is hozhat.A tegnapi átlag 2274ft!! volt.Megfordult a közkézen levő papírok több mint 5%-a és ha a péntekit is számoljuk akkor már 10%.Mi lesz ha elfogynak az eladók?Itt a nagyok 65% felett vannak a papírban.
Lehet a nagyok is szívogatják,mert érdekes,hogy mindig csak a nap végére fogy el a papír.A lehető legtöbbet eldobatják a habozókkal.Talán ezért nem nyilatkoznak = erről a hatalmas megrendelésről.Szerintem 10%-os nyereséggel lehet számolni és mivel a cég a konzorcium vezetője ezért az alvállalkozókon is rajt a nyerő.(Inflációt és drágulást is bele kalkulálhatott a cég,ami a válság miatt nem is következett be sőt akár alku poziban is lehet vásárláskor)Tehát 2milliárd feletti nyerő is lehet ami rv.-ként 1200ft nyerő.Ezen a lóvén már hatalmas akvikat lehetne végrehajtani ami újabb rv. emelkedést hozhatna.
Ne felejtsük el a papír nagyon alul volt értékelve mert a 2007-es akvit 2500ft-on (Humansoft)a 2008-ast már 3600ft-on (Banksoft) hajtották végre.
Én a héten várom 3000 fölé!
És ma nem számítok korrekcióra, maximum kisebb emelkedésre 5-6%, ne feledjük, hogy biztosított a cég az elkövetkező néhány éve. Szerintem nem szaba adni a papírt még itt sem!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace