Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
A jelentés klassz lett, de ez nem jelent semmit.
A tegnapi nap is azt mutatta , hogy akinek van részvénye (kis büfi) az szabadulni akar tőle, örül hogy végre megveszik tőle.
A Freesoft kivételével nagyon sok kis részvény ára emelkedett (TVK, Rába, Danubius, stb.).
Ez meg még mindig stagnál.
A lényeg,ha a pénz nem kellet,hogy mit vettél helyette.
Sokan vannak akik 2000 felett dobták,de átugrottak más papírba,ahol viszont nagyot buktak.Emlékszem 1 .Magicmen nevűre is.Osztotta az észt több topikban,meg elemzéseket is készített,de talán már nem is tőzsdézik.eklica is így járt.Ő volt madrid társa.Csődöt vizionáltak itt és helyette egyre nagyobb nyereség lett:)
Ti itt jól elvitáztok egymással éveken át ezen a ..papiron. Mások meg kint halálra keresik magukat a többi papíron. Én dobtam mind mút héten 1900-on:-)))))))
Madrid te tényleg nem veszed észre,hogy amikor te beszálltál a synibe 440-en a nagyok adták és adják folyamatosan és már a kicsik is adják?Többen ki akarnak szállni.
Ma sem úgy néz ki,hogy a kicsik felnyomják.
Itt pont az a jó,hogy kicsik akik pár % nyerő után kiugranának,lassan elfogynak.
Te fordítva gondolkodsz mint én.
Hát nem tom.Én 15 éve tőzsdézem nyertem nagyon nagyokat,2008-9-ben buktam nagyokat,de a megérzéseim többségben működtek.Te ide még olyan megérzést ami működött volna nem írtál be.
440-en írtad Syni vátel irány 600,400 alá már nem engedik.(Hát akkor most ki engedte?)
Free mikor visszajött 1300-1500-ra írtad,hogy vissza 800 alá.Azóta volt pár alkalommal 1800 alatt:)
A Syni mikor eléri a 440-et, a Freesoft még mindig 1800 lesz.
A Syninél elég egy-két jó hír a száguldáshoz mert a spekik felnyomják az árat, de Free-nél semmilyen jó hír nem elég az emelkedéshez, ez az elmúlt pár hétben bebizonyosodott. Itt nincsenek spekik.
Madrid te 440-nél 0-ban leszel,én meg 3000-nél a mai db számom szerint 7milla pluszban.(Remélem,hogy majd többel,mert addig még veszek hozzá)
Ezt nem is tudom miért írtad.Tényleg én 1re jobban nem értelek.
Mintha elkeseredett lennél és itt próbálnál megnyugvást találni arra,hogy a Freet eladtad olcsón,a Synit pedig megvetted drágán.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace