Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Q2 nagyon gyenge. A Q1 nagyon jó volt ezért a tavalyi első félévnél sokkal jobb az eredmény. A Q1 kiugró volt , Q2 gyengébb mint tavaly , összességében ez kevés , évek óta válság van az IT szektorban (kb. 4-5 éve) és javulásra utaló jelek nincsenek.
1 közepes befektető felfigyel a papírra,akkor simán 2300 fölé viszi.Nincs nagyobb eladó.Közkéz kicsi.Ha valaki gyűjteni akarná,akkor csak sokkal feljebb kapna nagyobb mennyiséget.Más papírban a kicsik (tele vannak)szabadulnának és dobnák,itt pedig már eladatták velük.Ezért lehet majd 1 gyors és nagyobb emelkedés.
Szerintem idén lesz akvi.Én régebben is azt írtam,hogy kb.őszre várom.(addig feljebb kell húzni az árfolyamot)A cég nem szokott ígérgetni.1 éve bejelentették,hogy a Humansoft külföld felé szeretne terjeszkedni.Több lehetőség is lehet a pakliban.Most alul árazott a piac.Sok cég a csőd szélén.Sok tulajnak elment a kedve a rossz környezet miatt.Könnyebben megválnak a cégüktől.Ez a Freenek jó ha olcsón tud akvizni.
Megint az lesz, mint tavaly, decemberben lesz egy nagy rally, aztán egy évig megint csönd.
Szerintem olyan 1700 körüli szintre visszanyomják, vagy ilyen könyv mellett akár 1500-ra is ősszel, aztán év végére meg 2400-2500 környékére rakéta.
Az a gond,hogy a kicsiket nem érdekli a papír.A nagyok néha hintáztatják.Leöntik,majd felfelé többet vesznek.Lassan alig lesz közkéz.
Régebben írtam,hogy őszre,várok 1 akvit.Ha így lenne,akkor hamarosan feljebb kell nekik tenni az árfolyamot.Szerintem 2300 körül előkerülne 1 csomó eladó.Ha azokat kiszippantanák jöhetne a repülés.
Mivel akvit csak jóval 2300 felett tudok elképzelni.Móricz és a Kaptár 2350-ért vette és ha kamatokat is számolnánk rá
(Free kötvényre 10% lenne évente) akkor min.2800f-ba lehetne gondolkodni.
Egyébként a cég eredménye az 1Q-ben akár további rv. vásárlásokra is megteremtette a lóvét.Kíváncsi vagyok mi lesz a 2Q-ben.Állítólag 17-én zárás után lesz a jelenés.(portfolió szerint)Addig pont megérkezem az Olimpiáról.
Régebben azt gondoltam,hogy 2000 felett majd a kicsik felfigyelnek rá.Mos már látom,hogy ehhez 2300 feletti árfolyam kell.
Elég sok parkol ott 2200on, lehet, hogy kiveszik a napokban.
Szerintem a szokásos forgatókönyv, érdektelenség, ha valaki beöntené annak aláállnak, ha meg megunja és beteszi eladásra a pakkját, azt bizonyos méret felett megveszik. Ez az 5000+ darab már kecsegtető lehet. :)
Ez csak keretszerződés, már rájöttek a kicsik is hogy mi a különbség a szerződés és a keretszerződés között, ezért nem ugranak rá.
Ez a hír arra jó , hogy ha jön pár vevő, nyakukba lehet önteni a részvényeket.
Lehet erre a hírre mínuszban fog zárni.
18Mrd keretszerzodes, konzorcium vezeto Humansoft. Regen egy ilyen hirre 3 napos limit volt, holnap lehet h kotes sem lesz.
Kezdenek melyen alulertekeltek lenni a magyar small es midcap-ek. Ennek hosszabb tavon ket utja van, srv/bennfentes vasarlas vagy felvasarlas. Ja, osztalek, lasd shop. Akinek van ideje, penze, szerintem lehet gyujteni. Free, syn, raba, shop.
Jön a lefele kör, nem lesz ez idén sem 3000.
Szokásos mozgás, megvolt a 2000, irány vissza 1500 alá.
Még két ilyen kör és a közkéz 10 % lesz.
A többi részvény biztos kezekben lesz.
Nehezen indult , de innen már könnyen megy le. A féléves jelentésre kíváncsi vagyok , tovább javult a cég eredménye vagy sem? Bár az árfolyam itt nem ettől függ, hisz 200 millás veszteségnél 3000 körül volt az árfolyam , és ahogy javult a cég eredménye úgy lett egyre rosszabb az árfolyam.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace