Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
pedig a cég puhatolózhatna és előállhatna egy ajánlattal a PM felé, ugyanis tudom illetékestől, hogy f.ngjuk sincs hogy tartsák nyilván a visszalépőket név szerint az állami nyugdíjrendszerbe, semmi informatikai háttér nincs hozzá, semmi program, csak iszonyat fejetlenség. nagyot kaszálhatna a cég...
egyik jó barátom is vett tragédia ez a papír tavaly nyáron vette 2450 ft-on azthiszem, nagyon sajnálom őt is meg mindenkit akinek van freesoftja, no meg CIGe, na az megint egy brutális történet.
Sztem, tilos ilyen kisz szarjankó papírokat venni, persze mindenki maga tudja
igen, átkötés lehetett, vagy adóoptimalizálás, valaki áttette egyik zsebéből a másikba.
nem tudom hol lehet megnézni a határidős átkötéseket, de mindegy:)
biztosra veszem, hogy közben a nagybüfik átrendeződése is zajlik. szerintem jövőre indul az IT, sok meló lesz a reformok miatt.
Gondolom egy-két pakkot Fidesz közelbe, vagy mondjuk úgy más befektetői csoporthoz kell passzolni, hogy jövőre legyen 1 kis megrendelés. Persze nem mindegy milyen áron, nagy sakkozás mehet a háttérben.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace